2777
2789
عنوان

و باز هم خیانت

721 بازدید | 28 پست

عمو و زنعموم زندگی تقریبا عشقولانه ای داشتن، یه دختر نازه ۵ساله هم دارن. دوست بودن بعد مزدوج شدن(ما اصلا این مدلی نداریم تو فامیلمون تقریبا مذهبی هستیم) ازین مدل راحت ها  هستن عموم کاری به حجاب نداره، جشناشونم مختلطه همش.....

امشب فهمیدم عموم زن آورده تو خونه  

پدرزنشم از خونه بیرونش کرده کلید ماشینم ازش گرفته، تو زندگیش مشکلات زیاد داشت، مالی و غیر مالی زنش باش خیلی ساخت و همچنین خونواده زنش،البته زن و شوهر تو  زندگی مشترکشون خیلبییییییییییی اشتباه دارن مثلا زنعموی من از وقتی حامله شد تا الان که بچه ش ۵ سالشه اصلا غذا درست نکرده میگه وقت نمیکنم ازین مدل تنبلاس که خونه باباش دست به سیاه و سفید نمیزده خونه شوهرم همینطوره.در کل دو تاییشون اشتباهاتی دارن ولی عموم حق اینکارو نداشته، من خیلی ناراحتم اصلا از وقتی شنیدم بدنم کرخت شده همش چهره ی ناز و معصوم دختر کوچولوش میاد پیش چشمم. 

رنعموم گفته با همه مشکلات و نداریات ساختم با این نمیتونم کنار بیام. عموم خیلی زندوست بود همه کارای خونه و بچه رو هم‌میکرد اعتراضیم نداشت این قضیه رو تا شنیدم شاخ درآوردم. توروخدا دعا کنید آشتی کنن. دخترش خیلی مظلومه نابود میشه این وسط.حس بدی دارم با اینکه به من ربطی نداره ولی خجالت زده ام. هرچقدر هم که عموم با رفتارای زنعموم مشکل داشت نباید این کارو میکرد حق نداشت. عموهام و شوهر عمه هام رفتن با پدر زنش حرف بزنن. کاش به خیر بگذره. هرچند که اینجور زندگیا میشه چینی بند زده

کاش بچه نداشتن  

خیانت بده خیلی 😢

حس میکنم عشقت دردی که دنیامو بغل کرده ////حال و هوای من تا بر نگردی بر نمیگرده///وقتی ازم دوری دل تنگی رو قلب من آواره ////هر جا برم فکرت حتی یک شب تنهام نمیذاره////حال دلم باتو خوشه بغضت صدامو میکشه این عشقه/////هر جا که میرم مقصدی با من به دنیا آمدی این عشقه/////وقتی بهت فکر میکنم حس میکنم عطر تو رو میگیرم////حتی من از تصور اینکه به من فکر میکنی میمیرم///////وقتی ازم دوری دنیام جهنمه حس میکنم هوا کمه/////هر جا برم دورم هر جا بری دوری////غربت تمومه عالمه////وقتی ازت دورم قلبم نمیزنه این حال هر شب منه////دنیا بدون تو زندون بی دره بغضه که گریه میشه یک ذره...... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از جزئیات قضیه بیخبرم فقط میدونم، یکیو آورده تو خونه یکی از اقوام زنعموم دیده و خبر داده، رسیدن بالا ...

وااااای😢😣😥

من آدم غایب جوابی هستم ینی دوسه هفته بعد اینکه یار  یچی بارم کرد جوابشو به خودم میدم