2777
2789
عنوان

شما قبول میکنید شوهرتون بشینه گوشی و عکسای یکی دیگه رو زیر رو کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا کسی حقو ب این دختر نداد 😐 منم خودمو جاش گذاشتم دیدم واقعا دلم نمیخواد شوهرم یه دختر دیگه رو ببی ...

بخدا من همینجوری از وقتی باردار شدم سر همین رابطه جنسی خودمون حساس شدم نمیتونم شوهرم می‌ترسه یا چی اصلا سمتم نمیاد درست حسابی همش همین می‌ره رو مخم 

بعد دقیقا میگم دختره اشناس هر سری شوهرم ببینه مثلا اون عکسا خب میاد جلو چشم

بـه امـید رویـای بـوسیـدنـت...🩷

شوهر شما چه نسبتی با مرحوم داره؟

خیلی کار بدیه همسر شما اگه خانواده درجه ۱ نیست دست به گالری اون گوشی بزنه .

شما حق دارید .

بهتره گوشی رو بدن دست مادر یا خواهر مرحوم خودشون پاک کنن

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

اون فوت کرده وای دوست دخترش که هست بین آشناها ، من اصلا دختره برام مهم نیست مهم زندگی خودمه اگه عکسش ...

واااا الان تو اینترنت فضای مجازی اینور اونور کلی عکس دختر هست. اصلا چرا عکس دخترا یه موجود زنده هستن ک بیرون تو کوچه خیابون هستن. اونا رو میخوای چیکار کنی؟؟؟ حساس نباش نگاه کنه چی میشه مگه؟ چیزی از تو کم میشه یا ب شوهر اضافه میشه

سخته چی خب ؟ واقعا این چرته که من می‌دونم تو اون گوشی عکسای نود از دختره هست و شوهرم بشینه دونه دونه ...

خب شوهرت باید متعهد باشه دونه دونه نبینه

احتمالا پوشه ای گفتگوی مختص  دوسدخترش داره که همه رو باهم باید پاک کنه

خودت بشین کنارش

سخته چی خب ؟ واقعا این چرته که من می‌دونم تو اون گوشی عکسای نود از دختره هست و شوهرم بشینه دونه دونه ...

وقتی عکسی فوت می‌کنه عکس اونجوری داره لطفاً نزار شوهرت ببینه بگو خوب نیس خودت پاک کن دلیلی نداره واقعا گوشی دست همسرتون باشه قانعش کن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

بخدا من همینجوری از وقتی باردار شدم سر همین رابطه جنسی خودمون حساس شدم نمیتونم شوهرم می‌ترسه یا چی ا ...

نزار خب

ازش بگیر و بگو خودم پاک میکنم 

درکت میکنم شوهر منم همینجوری بود و فهمیدم فیلم میدیده . بهشم گفتم گفت میترسیدم تو یچیزیت بشه 😐 ما زن ها حامله میشیم هزار جور بدبختی میاد سراغمون فقط حاملگی نیست ک 😑

وا دیگه اون بیچاره دستش از دنیا کوتاهه حالا شوهرت بزار پاک کنه چیزایی ک خوب نیس گناه داره و اصلا اونی ک فوت شده خیلی بده که بخوان خانوادش بدونن همچی زندگیشو حالا شوهر شما پاک کنه بهتره ...

بدنم خستس عجیب:)

همسرت به اندازه کافی در داف و دختر خوشگل و پلنگ تو بیرون میبینه خیالت راحت. خودشم گوشی داره اراده کنه میتونه هرنوع فیلم و عکسی از نت دربیاره ببینه

فاز بعضیاتونو نمیفهمم واقعا

اگه هم انقدر بی اراده و هول عکس دوس دختر یکیو تو گوشی طرف ببینه سست بشه دیگه مشکل از انتخاب توعه

❤️