2777
2789
عنوان

دوست دارید بیشتر دخترا ازتون خوششون بیاد یا پسرا

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همهه بزرگترها 😁اول از همه دخترای دانشگاه بعد فامیلا فرقی نمیکنه مرد و زن عمو عمه دایی عموی پدر خاله ...

وای منم واقعا دوست دارم دخترای دانشگاه دوسم داشته باشن

خود به خود نه اینکه من بخوام اونا دوستم داشته باشن😂

راستشو بگم هیچکدوم واقعا

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

وای منم واقعا دوست دارم دخترای دانشگاه دوسم داشته باشنخود به خود نه اینکه من بخوام اونا دوستم داشته ...

منم همینطور تازه اولاش خیلی اذیت بودم که صندلیشون با من فاصله داشته باشه😂

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

راستش درباره دخترا این فکرو نمیکردم

حقیقتا یه تایمی دخترا یه بلایی سر من اوردن که دیگه هر کاری میکنم برا هر چیزی تلاش میکنم ترجیحم سکوته

به چشم هیچکس نمیخوام بیام فقط و فقط سعیم اینه ارامشم رو تو زندگی حفظ کنم هر چند که خیلی موفق نبودم

هیچ کدام 

دوست دارم ادم های خفن و سطح بالا ازم خوششون بیاد، تفکیکی بین جنسیت نمیذارم

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

دخترا

ولی همیشه دخترا چشم دیدنمو نداشتن پسرا باهام خوب میشدن

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔