2777
2789

دو ساله اینجا مستاجریم و بخاطر شرایطی نمیتونیم از این خونه بیایم بیرون

این ساختمون ما موتور خونه داره به جای آب گرمکن و این چیزا. بعد هرروز یه چیزش خرابه

این دو سال زمستون ما از سرما هرروز مریض بودیم. هردفعه زنگ میزدیم که بابا یکم درجشو زیاد کن یخ کردیم ولی این آقا هردفعه اذیت میکرد. به خدا پارسال زمستون دو سه جفت جوراب و دو سه لایه لباس میپوشیدیم ولی انقد سرد بود که مریض میشدیم. علنا شوفاژ هامون سرد بود حتی یه ذره گرم نبود که دل خوش کنیم

امروز رفتم حموم هرکاری کردم آب گرم نشد که نشد یه ساعت توی حموم موندم با هزار بدبختی موهامو شستم و اومدم بیرون(مامانم همش آب جوش میذاشت میاورد من با آب سرد قاطی میکردم موهامو میشستم)

مامانم زنگ زده به صاحب خونه بگه یکم دستکاریش کن حداقل دخترم از حموم بتونه بیاد بیرون. دخترش تلفنو برداشته میگه چه خبرته هرروز هرروز به بابام زنگ میزنی این مشکل مشکل همه‌اس کم به بابام زنگ بزن😐

به خدا دو سال و نیمه وضعمون اینه چیکار کنیم با اینا

مامانم به بابام میگه کرایه خونه رو نریز براش بابام میگه زشته😐

🤍.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بلند شید از اون خونه چیزی که زیاده خونه شما ک اجاره خونه هم میدین

مامانم تنگی کانال نخاع و دیسک داره از اون طرف اون آقا هم رهن ما رو نمیده

خودمون داریم خونه میسازیم میخوایم تکمیل که شد یهو اسباب کشی کنیم خونه خودمون چون توان دو بار اسباب کشی نداریم

🤍.
دو ماهاونم چون عروسی خواهرم آبان ماهه احتمالا فعلا بمونیم😑

تا دوماه اون خونتون ایشالله تکمیل میشه که برید؟

به نظرم واسه رفع این‌مشکل به بنگاهی که قرار داد بستین زنگ بزنین تا اون مشکلتونو حل کنه