2777
2789

میشه بگید مشکل کارم کجاست؟

من الان دو نوبت پریودی دارم از کاپ قادعدگی استفاده میکنم

ماه اول که اصلا نمیتونستم وارد واژنم کنم و کلی درد کشیدم که با تحقیق متوجه شدم نحوه وارد کردنم اشتباه بوده

الان اصلا مشکلی در وارد کردن تو بدنم ندارم

اما متاسفانه هم ماه اول و هم این ماه هرکاری میکنم کاپ تو بدنم باز نمیشه

امروز دو ساعت و نیم علافش بودم🥲🥲

من کاپ رو انتخاب کردم چون راحتی که بهم موقع خواب و ورزش و سرکار و مهمونی بهم میده برام خیلی ارزشمنده حتی اینکه از شر نوار بهداشتی و خالی کردن سطل زباله هم راحت شدم برام خیلی شیرینه ( با تمام احترام به تمام اونایی که پد ترجیحشون هست قصد بی احترامی ندارم فقط الویت ها هر کس متفاوته)

حالا اگر قلقلی بلدین که میتونه بهم کمک کنه ممنون میشم به جز چیزایی که تو سایت ها هست

خودم ۳۱ سالمه

خونریزی معمولی دارم

زایمان نداشتم

مدل کاپم سنستیو و سایز ۲ هست

ممکنه سایز ۱ بگیرم مشکل حل شه؟

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه مشکل از جنسش باشه؟چند خریدی؟

نمیدونم والا. اصلا خودم موندم مشکل جنسشه یا سایزش؟! تقریبا ۵۰۰

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.
منم دلم میخاد از کاپ استفاده کنمشنیدم از نوار بهترهیه توضیحی دربارش میدی؟

واقعا اگر بتونی خوب seal کنی تو بدنت که نشتی نده عاشقش میشی

باید استفاده کنی تا متوجه بشی چقدر میتونه دوران پریودیت آزار دهنده نباشه

من لیوا استفاده میکنم عالیه همین الانم پریودم گذاشتم تقریبا یکی دوساله راحت شدم باید خوب توواژن بچر ...

اتفاقا از منم همین مارکه

هر چی میچرخوندمش باز نمیشد😭واقعا امروز داشت اشکمو درمی آورد تا بالخره یهو باز شد

الان عزا گرفتم بخوام درش بیارم دوباره بذارم اذیتم کنه

سیل چیه؟ راسته میگن باید بشوری و استفاده کنی دوباره؟

یه اصطلاحه یعنی پلمپ شه

ببخشید اینو میگم اما شرایطی که شما مثلا یبوست هم باشی هرچی زور بزنی کاپ از واژنت خارج نمیشه

بله باید زیر آب بشوری اما نه به اون صورت که با دست بشوری فقط آب میچرخونی توش

پی چطوری خارج میشهپس تیاری به تعویض نیست؟ فقط شستشو؟

هر وقت خواستی درش بیاری یه کم زور میزنی یه دم کوچیک داره سرش از واژنت معلوم میشه

نباید اون رو بکشی چون چفت شده هر چقدر هم بکشی درنمیاد و فقط خودتو اذیت میکنی و زخم میشه

فقط جنبه کمکی داره که جای کاپ رو تو واژنت پیدا کنی

بعد با انگشت یه فشار کوچیک به بدنه کاپ وارد میکنی هواش خارج میشه و دیگه از حالت چفت بودن درمیاد و راحت میتونی بکشیش بیاریش بیرون

از یه کاپ راحت ۵ تا ۱۰ سال میتونی استفاده کنی

من تاپیکتون رو الان دیدم و شاید دیگه به کارتون نیاد 

یکی دوماه اول عادیه که نتونید فولد خوبی برای جایگذاریش پیدا کنید و درنتیجه خوب باز نشه ، اما معمولا یه بار که خارج کنید و دوباره بزارید مشکل برطرف میشه ، گاهی هم یه بار بلند شدت و نشستن مشکلش رو حل میکنه ، اگر بازم نشد از یه انگشتتون کمک بگیرید که کمی هوا وارد شه و معمولا درست میشه 

اتفاقا از منم همین مارکههر چی میچرخوندمش باز نمیشد😭واقعا امروز داشت اشکمو درمی آورد تا بالخره یهو ب ...

اگر خودتون رو سفت کنید یا زور بزنید خیلی اذیت میشید ،چه برای گذاشتن چه خارج کردن 

خیلی خودتون رو شل بگیرین کاملا برطرف میشه