2777
2789
عنوان

پریود نشدن با خوردن زعفرون

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 95 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انگل پشت ی کاربری ناشناس نشسته خودش معلوم نیست ماله کدوم جهنم دره ی اصل نسبش کیه ب بقیه میگه فیک..ت ...

پیرزن پر حاشیه

متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..

تورو باید جمع کنن ک توهم میزنی نمره چشمت تغییر کرده برو دکتر.مگه تاپیکی زدم ک بخام فیک‌باشم.اصلا فیک ...

العان میان جمعت میکنن😌😂

متاهلمممم😐اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ..

مامانته وگرنه من که نه سنم نه قیافم ب پیرزنا نمیخوره..اون نی نی یاری ک تگ کردی ام می‌تونه بررسی کنه ...

ببین نمیخام اکانتم بخاطره تویی که بچه ها ریدن بهت باعکس و شماره یکی دیگه اومدی از ترست خببب بپره دهنم بسته نگه میدارم ولی بدون هیچی نیستی هیچیااا

برو پیش بابات طلب ارث از بابات کن اگه جیزی داشت بهت بده.تو این سایت پاچه ملتو‌ نگیر

العااان ربیکا العان 

ببین نمیخام اکانتم بخاطره تویی که بچه ها ریدن بهت باعکس و شماره یکی دیگه اومدی از ترست خببب بپره دهن ...

اونی ک ریده شده بهش ک تویی.جیه دوس پسرت ریده بهت عقده کردی اومدی گیر دادی ب من!؟؟یا ننه بابات رنگیت کردن دلت پره؟؟

ریپ نزن دیگه فقط میخاستم بچه هایی که دیروز نبودن تو اون تاپیکی که پشت مادرزن در اومدی مثلا مام حواسمون نبود بشناسنت