2777
2789

دختر من ٢٢ روزشه

من و باباش هم مژه هاي بلندي داريم

ميخام ببينم اگر مژه هاي دخترم بلند بود  از بدو تولد معلوم ميكرد يا طول ميكشه و سن خاصي داره؟

دو سه ماهگی که یکم از نوزادی در بیان

پسر من مژه هاش بلنده ولی خیلی بوره چه فایده دیده نمیشه😕

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من اصلا مژه و ابرو نداشت خیلی کمرنگ بود فقط رو سرش یه کوه مو بود با دوتا نقطه شبیه چشم و یه دهن کوچولو هیچی دیگه گفتم خاک برسر شدم به من رفته. نه به باباش!

ولی از ۴ ماهگی حدودا چشماش درشت شد مژه هاش بلند شد ابروهاش پررنگ شد شبیه باباش شد😂

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

طول  میکشه

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!دخترم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
پسر من اصلا مژه و ابرو نداشت خیلی کمرنگ بود صورتش فقط یه کوه مو بود با دوتا نقطه شبیه چشم و یه دهن ک ...

مانترا جون خووبی؟؟؟پسرت خوبهه؟؟؟

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
مانترا جون خووبی؟؟؟پسرت خوبهه؟؟؟

سلام عزیزم شکر خوبیم. تو و پسرت خوبین؟ سال نو مبارک.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
سلام عزیزم شکر خوبیم. تو و پسرت خوبین؟ سال نو مبارک.

ممنون عزیزم مام خوبیم خداروشکر،سال نو توام مبارک😘😘

پسرمنم ابرو نداره موهاشم خیلی کمه  مژه هم اول نداشت ولی الان هرروز داره بلندتر میشه    موهای صورتشم خداروشکر زرده فقط توی آفتاب دیده میشه بدنشم مو نداره خداروشکر عین من وباباش خاکش حاصلخیزنبوده