2777
2789

اینکه از آدمی که دوسش دارین ازش بت نسازین تو ذهنتون توقع هر رفتاری رو از سمتش داشته باشین وقتی که اونو عین اخلاق های ایده ال خودتون تصور می‌کنید تو ذهنتون اونو بهترین آدم میبینین ولی یکدفعه یه رفتاری ،یه حرکتی که برای شما خط قرمزه رو میبینین ازش بعد خیلی ضربه بدی میخورین 

حرف آخر از اون آدمی دوسش داری بت نساز توقع هر رفتاری رو داشته باش اونجوری که هست دوسش داشته باش از آدمی بت بسازی ولی یه حرکت بدی از سمتش ببینی دیگه مثل اون آدم سابق نمیشی

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

کاملا درسته

چون کاملا کشیدم مثل اون آدم سابق نشدم از هیچکس هیچی بعید نیست

آقایون باردار سایت😏لطفا ذره ایی شخصیت داشته باشین بهم درخواست دوستی ندین🤐😑متاهل💍💅🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم نصیحتت ایول دارههم امضات نمره ۲۰😂

چون تو از اون آدمی که دوسش داری نمیخوای بپذیری که این حرکت رو انجام داده ههی دنبال توجیهشی همین بیشتر تورو اذیت میکنه

چون تو از اون آدمی که دوسش داری نمیخوای بپذیری که این حرکت رو انجام داده ههی دنبال توجیهشی همین بیشت ...

دقیقا

کاملا موافقم

منم از همین مورد ضربه خوردم

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

دقیقاکاملا موافقممنم از همین مورد ضربه خوردم

خلاصه اگه عاشق یکی شدی از اون اونجوری که هست دوسش داشته باش اصلا ازش بت نساز توقع هر حرکتی ازش داشته باش از هیچکس هیچی بعید نیست

خلاصه اگه عاشق یکی شدی از اون اونجوری که هست دوسش داشته باش اصلا ازش بت نساز توقع هر حرکتی ازش داشته ...

نه دیگه عاشق کسی نمیشم

یه بار شدم کافیه 

سعی میکنم با منطقم پیش برم نه احساساتم

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

آفرین یادآوری خوبی بود الان می نویسمش 👌🏻👍🏻

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹