اول توضیحات تکمیلی رو بگم که دانشجوی پزشکیم و این داستان مربوط به ترمه قبله ، بیکار بودم گفتم بگم و اینکه مربوط به وقتیه که رفته بودیم برا کارآموزی یکی از بیمارستان های تهران خلاصه :
ما تو بخش زنان و زایمان بودیم که یه دختر شونزده ساله رو آوردن برا زایمان ، دختره انقدر سر و صدا میکرد که کل بخش متوجه شدن کیسه آبش پاره شده بود ، خلاصه قرار شد سریع ببرنش برا زایمان یعنی این دختر به حدی جیغ زد و درد داشت ، منی که این چیزا برام طبیعی بود حالم خیلی خیلی بد شد یعنی هنوز صدای دختره تو گوشمه حالا شوهرش ، نشسته بود رو صندلی با گوشیش کالاف آف دیوتی بازی میکرد ( وارد بخش زنان و زایمان نشد همکارا گفتن این شوهرشه )عین خیالشم نبود در حالی که زنش به حدی جیغ میزد که حس میکردم گلوش داره پاره میشه بعدم بچه که دنیا اومد ، مادر دختره اومد بچه رو گرفته گفت یه دختر زاییده چقدر ناز و ادا داره !!!!!
در نهایت این و میخوام بهتون بگم که :چرا یه دختر توی سن شونزده سالگی همچین دردی رو تحمل کنه ؟!این مگه سنی نیست که بره درس بخونه با همسن و سالاش بگه و بخنده ؟! دخترای کم سن سایت هیچچچ وقت قبل بیست سالگی ازدواج نکنید باور کنید زندگی متاهلی با اونی که ما تو اینستا میبینیم فرق داره خیلی زیاد ، این روزا بلاگرا یاد گرفتن با بنرای نمیدونم که من سیزده سالگی ازدواج کردم و... تبلیغ میکنن و واقعا نمیفهمم برای بقیه این موضوع چه جذابیتی داره که دنبالشون میکنن
ما از این چرخه حمایت نکنیم