2777
2789
عنوان

لعنت به کودک همسری

707 بازدید | 9 پست

اول توضیحات تکمیلی رو بگم که دانشجوی پزشکیم و این داستان مربوط به ترمه قبله ، بیکار بودم گفتم بگم و اینکه مربوط به وقتیه که رفته بودیم برا کارآموزی یکی از بیمارستان های تهران خلاصه :

ما تو بخش زنان و زایمان بودیم که یه دختر شونزده ساله رو آوردن برا زایمان ، دختره انقدر سر و صدا میکرد که کل بخش متوجه شدن کیسه آبش پاره شده بود ، خلاصه قرار شد سریع ببرنش برا زایمان یعنی این دختر به حدی جیغ زد و درد داشت ، منی که این چیزا برام طبیعی بود حالم خیلی خیلی بد شد یعنی هنوز صدای دختره تو گوشمه حالا شوهرش ، نشسته بود رو صندلی با گوشیش کالاف آف دیوتی بازی میکرد ( وارد بخش زنان و زایمان نشد همکارا گفتن این شوهرشه )عین خیالشم نبود در حالی که زنش به حدی جیغ میزد که حس میکردم گلوش داره پاره میشه بعدم بچه که دنیا اومد ، مادر دختره اومد بچه رو گرفته گفت یه دختر زاییده چقدر ناز و ادا داره !!!!!

در نهایت این و می‌خوام بهتون بگم که :چرا یه دختر توی سن شونزده سالگی همچین دردی رو تحمل کنه ؟!این مگه سنی نیست که بره درس بخونه با همسن و سالاش بگه و بخنده ؟! دخترای کم سن سایت هیچچچ وقت قبل بیست سالگی ازدواج نکنید باور کنید زندگی متاهلی با اونی که ما تو اینستا میبینیم فرق داره خیلی زیاد ، این روزا بلاگرا یاد گرفتن با بنرای نمی‌دونم که من سیزده سالگی ازدواج کردم و... تبلیغ میکنن و واقعا نمی‌فهمم برای بقیه این موضوع چه جذابیتی داره که دنبالشون میکنن 

ما از این چرخه حمایت نکنیم 

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

شونزده سالگی برای مادر شدن واقعا خیلی زوده

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مورد از این عجایب رو دیدم 

دختر ۱۵ و پسر ۱۶

دوتا بچه بی گناه رو بدبخت کردن 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

شوهر منم تو اتاق زایمان کنارم بود و من داشتم از درد میمردم و زمین و زمان و فحش میدادم و اون میخندید  هیچ وقت یادم نمیره قبلا خیلی دوسش داشتم خیلی عاشقش بودم ولی بعد اون ...

شوهر منم تو اتاق زایمان کنارم بود و من داشتم از درد میمردم و زمین و زمان و فحش میدادم و اون میخندید ...

می‌دونی مردا هیچ درکی از درد زایمان ندارن هیچی

سعی کنیم با همدیگه حتی المقدور درست صحبت کنیم :) دنیا خیلی بی ارزش تر از این حرفاست...

خب انتخاب خودش بوده دیگه 

بعدم من کار به ازدواج تو سن بالا و پایین ندارم ولی نمیدونم چرا همه مخالف ازدواج تو سن کمن ولی طرف تو همون سن بلکه کمترم دوست پسر داشته باشه و باهاش هر غلطی میخواد بکنه تهشم پسره ولش کنه بره و هزارتا آسیب ببینه اون اشکال نداره ولی ازدواج کنه میشه کودک همسری 

مسخرست واقعا 

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

خب انتخاب خودش بوده دیگه بعدم من کار به ازدواج تو سن بالا و پایین ندارم ولی نمیدونم چرا همه مخالف از ...

از کجا معلوم انتخاب خودش بوده؟!شاید مجبور شده بعدشم دوست پسر داشتن تو بیشتر موارد باعث حاملگی نمیشه 

واقعا متاسفم براشون الان کلا دارن دختر های بیچاره رو تو سن کم شوهر میدن چرا نمیذارن بچگی کنن و به درس و آینده شون برسن

الان آینده دختراشون رو فقط تو ازدواج میبینن