2777
2789
عنوان

قضیه بو دار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 20 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نباید بفهمم ؟ الان بحث کردیم ولی اگه اومد چی بگم

هیچی نگو فعلا چیزی به روش نیار که فکر کنه دیگه بیخیال شدی هرچی بیشتر حساسیت نشون بدی اون بیشتر محافظه کار میشه یمدت بیخیال شو که فکر کنه تو یادت نیست بعد یواشکی همه چیزشو چک کن حتی بیرون رفتناشو

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانِ👩🏻‍💼✨به تازگی صاحب یه طلافروشی کوچیک شدم😶‍🌫️با عشق کار میکنم و سختی میکشم که وقتی بچه‌دار شدم با افتخار بگه این مامانِ منه🤱🏻 سوالاتتون درمورد زبان رو با عشق جواب میدم🫶🏼

میگه تو به من شک داری خب رفتارات مشکوکه که شک میکنم دیگه میگه تو مغزت مریضه

ای وای کسی ک من دوسش دارمم همینو میگخ همش 

نکنه اونم ی چیزیشه البته من کلا آدم حساس و شکاکیم بهم میگه مغزت شکاکه تو اینجوری هسی فک میکنی  

اگه به خانوادم بگم خودم بدبخت میشم چون پدر مادر ندارم فقط خواهر و برادرمن انقد بدبختم

منم دارم میگم بد ب دلت راه نده ان شاالله چیزی نیست چون اگر بخوای بفهمی چیزی هست اگر باشه خودت ضربه میبینی بشین با بچه‌ات زندگی کن مثبت فک کن حتما اشتباه گرفته اگ دروغ هم گفته باشه و فرقی می‌کنه زنش تویی پیش هر کی بره آخرش مال توئع تا کی میخواد پنهون کنه از چشم خدا که پنهون نیس خدا هم که در حقت ظلم نمیکنه صبر داشته باش زیاد استغفار کن آیه ربنا هب لنا من ازواجنا و ذریاتنا قره اعین وجعلنا للمتقین اماما رو بعد هر نماز بخون برا هدایت شوهرت دعا کن

برا منم دعا کن عزیزدل خواهر