2777
2789
عنوان

قرص چاقی

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 34 پست
منم لاغرم فدای سرمون خودت رو دوست داشتهژثاش

درست میگی آدما باحرفاشون اعتماد بنفس آوردن پاین هرکی میبینم میگه  لاغر شدی نمیدونم زیاد غذا بخور چرا اینطوری والا😑

انقد بدی زیاد شده که اگه کسی بهمون بدی نکنه فکر میکنیم در حقمون خوبی کرده🧑🏼‍🦯شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر… شخصیت من چیزیه که من هستم… اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی…️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخورید من گین ناپ خوردم بعد یه مدت الان پای چپم همش در د میکنه ،هرچ اضاف کردم پرید

چند دوره خوردی 

انقد بدی زیاد شده که اگه کسی بهمون بدی نکنه فکر میکنیم در حقمون خوبی کرده🧑🏼‍🦯شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر… شخصیت من چیزیه که من هستم… اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی…️ 

درست میگی آدما باحرفاشون اعتماد بنفس آوردن پاین هرکی میبینم میگه لاغر شدی نمیدونم زیاد غذا بخور چرا ...

به منم میگن 

عزیزم لاغری تو بورسه 

چاقی همش مرض هست 

لاغر باشیم و شاد 

من قدم ۱۷۵ هست وزنم ۴۵ خودم نمی‌خوام چاق شم

همش ورزش می‌کنم حرف دیگران هم مهم نیست خدا رو شکر 

جوانه گندم اوکیه ولی خواهش میکنم قرص چاقی نخور تو مدت خیلی کوتاهی وزن زیادی بهت میده تموم بدنت پر از ...

اصولی چطور مصلا

به منم میگن عزیزم لاغری تو بورسه چاقی همش مرض هست لاغر باشیم و شاد من قدم ۱۷۵ هست وزنم ۴۵ خودم نمی‌خ ...

ارع منم بهشون میگم چربی اضافه به چه دردی ولی دوست داشتم صورتم یکم تپل شع منم چند وقت پیش 47 اینا بودم الان فک کنم کم کردم🥲

اصولی چطور مصلا

یعنی اگه حس میکنی کمبود وزن داری برو پیش دکتر تغذیه یا باشگاه اگه باشگاه بری هم خوش هیکل میشی  و دچار چاقی شکمی نمیشی هم بهت برنامه غذایی میده  اگرم حوصله ورزش نداری برو پیش دکتر تغذیه

عزیزم برای این راهکار دارم فقط روزی دو قاشق عسل بخور طی یک هفته گونه درمیارییی

واقعا یعنی با عسل میشع

یعنی اگه حس میکنی کمبود وزن داری برو پیش دکتر تغذیه یا باشگاه اگه باشگاه بری هم خوش هیکل میشی و دچا ...

مرسی دکتر تغذیه هم پیشنهاد خوبیه