2777
2789

22 سالشه جواز طراحی طلا و جواهر داره (هروقت پول دستش بیاد میتونه طلافروشی بزنه) و احتمالا شغلش نظامی بشه کاراشو انجام داده خیلی عاشق نظامه (8 ساله که داره کار میکنه رو پای خودشه میدونه پول دراوردن زحمت داره الکی خرج نمیکنه) (پدر نداره خودش زحمت میکشه) قراره تا چندوقت دیگه ماشین هم بخره

شغل نظامیا چقده مگه؟ ( قطعا شغل دوم هم دراینده داره کنارش) 

و اینکه خیلیم ابراز علاقه میکنه بهم احترام میذاره باهام خوبه کلا حرف من براش مهمه 

ویژگیای مثبتش اینه که چشم پاکه حرف شنوی داره ازم خیلی احترام میذاره بهم شوخ طبعه مهربونه غیرتیه و کلا یه سری خط قرمزا داره که منم چون خانوادم نیمه مذهبیه اوکیم مشکلی ندارم باهاش 

من از صحبت کردنش خوشم نمیاد لحنش یه جوریه و اینکه دیپلم داره بخاطر مشغله کاریش دانشگاهو ادامه نداد.

ولی من بیشتر از اینده میترسم 2 ماهه که میشناسمش و اصن شرایط اینکه بیرون بریم بشناسمش رو ندارم

من 20 سالمه امسال پشت کنکوریم و اینکه مامان من درجریان کارمون هست ولی گیر میده بهم اذیت میکنه میگه بگو بیاد جلو من نمیتونم از بابات پنهون کنم. حس میکنم مامانم اصلا منو درک نمیکنه به اندازه کافی خودم فشار روم هست میخواستم دست نگه داریم تا کنکورمو بدم از لحاظ موقعیت اجتماعی خانواده ما بهترن خب طبیعیه من از پسر 22 ساله توقع ندارم همه چی داشته باشه ولی کلا از هرلحاظ خانواده ما بالاتره. اون ویژگیای خوبش یکم منو دودل کرده از یه طرفیم فک میکنم هنوز زوده نمیدونم واقعا چیکار کنم از هرطرف یه دغدغه ذهنی دارم. شمایی که مادر هستین و اصن تجربه دارین هرچی میشه بهم بگین من دقیقا چیکار باید کنم . چشم پاکه و پسر خوبیه.. نگین زوده برا ازدواج اینارو خودم میدونم ولی دوس داریم همدیگه رو پس ته دلمو خالی نکنین لطفا❤️

●•°در نهایت زندگی میرقصه به سازِ من.... ♡🌱🤌🏼🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم فقط دنبال تایید هستی!!!!؟

اگه دنبال تایید بودم الان اینجا نبودم کار خودمو میکردم.. نظراتونو میخوام بدونم عزیزم

وقتی انقدر ازش تعریف کردی بعد میگی نگید زوده همو دوست داریم توقع داری ما چی بگیم ؟

کجا تعریف کردم؟؟ من همه چیزاشو گفتم همش شد تعریف؟ ینی اگه همش چیزای بد میگفتم ازش اوکی بود؟ این چه حرفیه واقعا

اگه دنبال تایید بودم الان اینجا نبودم کار خودمو میکردم.. نظراتونو میخوام بدونم عزیزم

آخه صبح هم گذاشته بودی تایپیکو سر اون گفتم بعدشم آخر متنت هم به جوری میخوای تایید بگیری .من نظرمو صبح گفتم ( سن پایین برا پسرا ینی بچگی هوا هوس و فیلم بازی کردن و ادای بزرگترها رو درآوردن اصلا زیر سی  ذاتشون همینه از ریش گذاشتناشون   معلومه و کلا یه فکته و حقیقت) ولی تصمیم نهایی با خودته و مسعولیتش هم با خودت عزیزم.

شاید این آدم، مناسب ترین آدم باشه برای تو

ولی متاسفانه بدترن زمان ممکن برای آشنایی رو انتخاب کردی ، سال کنکور ، قبل از ورود به دانشگاه ، سن کم ...

کاشکی الان اینکارو نمیکردی 

حتی اگه باهاش ازدواجم کنی و همسرخوبی هم باشه برات، طبیعتا نتیجه کنکورت و دانشگاه محل تحصیلت و پیشرفت های شخصیت کمتر از حالتیه که مجرد میبودی

کجا تعریف کردم؟؟ من همه چیزاشو گفتم همش شد تعریف؟ ینی اگه همش چیزای بد میگفتم ازش اوکی بود؟ این چه ح ...

دوماه واسه شناخت کافی خیلی خیلی کمه . بعد تو باید شرایط خودتو بسنجی این که مثلا اگه خونه بابات همه چی کامل برات فراهم بود میتونی با سختی کنار بیای مثلا با حقوق کم مثلا اینکه ماشین نداره مثلا اینکه مستاجر بشی . بعد اینکه پدری نداره که حمایتش کنه ، باید تو این شرایط سخت اقتصادی رو پای خودش بایسته ، سنت کمه عزیزم حس میکنم تجربه کافی هم نداری ، از این طرف هم خیالت راحت باشه که هنوز جا داری که موقعیت های خیلی بهتر گیرت بیاد ، اگه اینو دوست داری بیشتر شناخت پیدا کن بعد به تصمیم جدی فکر کن 

شاید این آدم، مناسب ترین آدم باشه برای توولی متاسفانه بدترن زمان ممکن برای آشنایی رو انتخاب کردی ، س ...

وای دقیقاااا باهات موافقم

ادم خوبیه ولی توی زمان بدی باهاش اشنا شدم چقد حرفتو دوس داشتم🥲👌

دوماه واسه شناخت کافی خیلی خیلی کمه . بعد تو باید شرایط خودتو بسنجی این که مثلا اگه خونه بابات همه چ ...

اره عزیزم موافقم باهات واقعا نمیتونم همینجوری تصمیم بگیرم برا همین دودل بودم🥲الان بگم منتظر بمونه ینی؟ یا بگم نه برو

دنبال ایرادم فعلا نمیتونم جوابی بدم بهش

امیدوارم عاقلانه و درست تصمیم بگیری♥️

الان درست برات اولویت اوله به نظرم

برای اینجور چیزا همیشه وقت هست 

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️
اره عزیزم موافقم باهات واقعا نمیتونم همینجوری تصمیم بگیرم برا همین دودل بودم🥲الان بگم منتظر بمونه ی ...

چرا بگی منتظر بمون یا چرا بگی برو ؟ مردم تو دوران عقد هم اگه دیدن تفاهم ندارن جدا میشن . حالا شما یه مدت باهاش آشنا شو اگه دیدی بهم نمیخورید محترمانه جدا شو . فقط عاقلانه فکر کن . و اگه شرایط خونه پدرت اوکیه ،عجله نکن و رو خواستگارات خیلی دقت کن 

امیدوارم عاقلانه و درست تصمیم بگیری♥️الان درست برات اولویت اوله به نظرمبرای اینجور چیزا همیشه وقت هس ...

مرسی عزیزم امیدوارم همیشه موفق باشی ❤️