فکرکنم گوسفند ۱تومن گوساله ۹۰۰ گوساله برای چرخ کردن گوسفند برای ابگوشت وخورشت البته ماچندوقته ازاین ...
این وارداتی ها فقط به درد چرخ کردن میخوره؟
ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری! وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید
اگر دیدین بیش از ۶ ماه تاپیک نزدم بدونید که دیگه نفس نمیکشم لطفان برام فاتحه بخونید🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879
ن توخورشتم میشه ولی بنظرم مزه نداره .چرخش میکنیم برای همبرگر و ماکارونی واینا ازبس گرونیه مجبوریم
🙏
ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری! وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید
همسرم گوشت کبابی دوست دارن، تو قیمه و قورمه نمیخورنمنم ماهی دوبار قورمه میزارم، ابگوشت هفته ای یه با ...
🙏