2777
2789

میخواستم واسه دو ماه دخترم دارو بخرم 

حالا که به تاریخشون نگاه کردم تا یک ماه دیگه بیشتر وقت ندارن 

ببرم داروخانه پس میگیرن؟ هر ورق ۵۰۰ تومن شده 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

باید پس بگیرن بگو تاریخ انقضا یک ماه همسرم نگاه نکرده نمیخوام

اگه پس نگیرن چیکارکنم 

سه ملیون ضرر

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه پس نگیرن چیکارکنم سه ملیون ضرر

اونقد دلیل بیار تا بگیرن نشد با چندتا دارو جدید و لوازم بهداشتی عوضشون کن

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
اونقد دلیل بیار تا بگیرن نشد با چندتا دارو جدید و لوازم بهداشتی عوضشون کن

به اندازه نیاز یکماه نگه دار بقیه رو ببر بگو

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
دارو رو پس نمیگیرن

اگه بگم هروقت دارو جدید آوردین بیام بگیرمم 

قبول نمیکنن؟ 

وای چ خاکی تو سرم بریزم 

نمی‌گیرن اینقدر عوضین

بنظر خودمم نمیگیرنش 

یبار شوهرم یه ورق قرص اشتباهی خریده بود 

آشنا هم بود قبول نکرد عوضش کنه گفت وارد سیستم شده نمیشه کاریش کرد

بنظر خودمم نمیگیرنش یبار شوهرم یه ورق قرص اشتباهی خریده بود آشنا هم بود قبول نکرد عوضش کنه گفت وارد ...

خیلی بیشرفن اینو جدی میگم من یه قرص جلوگیری خریدم 27تومن 33تومن تعرفه خدمات گرفت گفتم نمیخام آزاد بدین گفت نه دیگه تو سیستم زدم چرت میگن کافیه کارت بکشی دیگه تموم 

خیلی بیشرفن اینو جدی میگم من یه قرص جلوگیری خریدم 27تومن 33تومن تعرفه خدمات گرفت گفتم نمیخام آزاد بد ...

اگه داروهای من ارزون بودن ناراحتش نبودم 

سه ملیون هست ، اگه هم بگن چیز دیگه بردار آخه من سه تومنو چی بردارم