2777
2789

از شبی که قرار بود تخمک هام آزاد بشه دوطرف تخمدان هام تیرمیکشه. کمی زیر دلم درد میکنه. تکرر ادار هم گرفتم. دقیقا از شب شنبه اینجوری شدم. موقع دفع ادرار تخمدان چپم درد میگیره. از چهارشنبه ی هفته ی قبل همچنان در حال اقدام هستم. و الان دیگه نمیتونم اقدام کنم چون موقع رابطه خیلی تخمدانم درد میگیره . بنظرتون کیست گرفتم یا علائم بارداریه

استادتغییر باش نه قربانی تقدیر                                   تیکر تولد

خیلی ناقص توضیح دادین واقعا

اون روز که امپول میزنید نهایتا تا 36ساعت بعدش تخمک ازاد میشه 

اگه باردار شده باشید 14روز بعد امپول با بیبی چک مشخص میشه 

یعنی اگه 14روز از رابطتون گذشته و این دردارو داری احتمال بارداری و یا کیست وجود داره ولی اگه زودتر اتفاق افتاده احتمالا بخاطر حساسیت امپوله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناقص توضیح دادین واقعااون روز که امپول میزنید نهایتا تا 36ساعت بعدش تخمک ازاد میشه اگه باردار ش ...

عزیزم پنجشنبه صبح ساعت ۱۰آمپول زدم. 

جمعه اقدام داشتم

شنبه شب قبل از اقدام کمی درد ریز حس کردم

اما همه چیز بعد رابطه شدت گرفتـ

تا امروز هم هست.

شنبه ۱۵سیکلم بود 

درضمن زمان ازاد شدن تخمک تیر کشیدن درد گرفتگی طبیعیه که یکم طول میکشه بعد اوکی میشه بعد اون میتونید ...

بخدا خیلی سخته که هیچ کسی نیست حضوری باهاش صحبت کنم.

خانواده ها هم بدونن فقط مشکل رو بزرگ میکنن

الان مجبورم نینی سایت بیام جواب بگیرم