2777
2789
من حضوری رفتم پرسیدم گفتن فعلا خبری نیست تو سایت فلان اطلاع میدیم ولی 3 روز گذشته هیچ خبری نیست تو س ...

من مال بوکان دعوت شدم نمیدونم برم یا نه میگن اگ بری و قبول شی دیگ انتخاب های بالاترت بررسی نمیشن مشاورم میگ رتبت یکم بالاس ریسک نکن همینو برو

کاربری دست دو نفره دوستان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مال بوکان دعوت شدم نمیدونم برم یا نه میگن اگ بری و قبول شی دیگ انتخاب های بالاترت بررسی نمیشن مشا ...

ببخشید رتبه تون تو منطقه چند شده که دعوت شدید؟ 

جز الویت های اولتون بوده یا اخر؟ 

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

من چندتا استان مختلف رشته فوریت زدم این مصاحبه واسه همشونه دیگه

منم چنتا استان مختلف زدم ولی بخش قبولی اورده علوم پزشکی ارومیه دانشکده محل تحصیل بوکان مال تو اینجوری نیس؟برا تو چنتا استان اورده؟

ببخشید رتبه تون تو منطقه چند شده که دعوت شدید؟ جز الویت های اولتون بوده یا اخر؟

رتبم 28 هزار منطقه 3 هس و اخرین اولویتم فوریت بوده ک دعوت شدم شما چطور

ببخشید رتبه تون تو منطقه چند شده که دعوت شدید؟ جز الویت های اولتون بوده یا اخر؟

گلم پس توعم هنوز مدارک ارائه ندادی؟من امروز فهمیدم ک دعوت شدم واس همین گیج میزنم از روند خبر ندارم برای ارائه مدارک باید حضوری بریم اون دانشگاه یا از سایتی میزنیم؟

رتبم 28 هزار منطقه 3 هس و اخرین اولویتم فوریت بوده ک دعوت شدم شما چطور

من رتبم 22هزار منطقه 2 هس و 142 تا انتخاب رشته کردم و فوریت الویت 135 ام بود ولی دعوت نشدم🙁فقط هم یزد زدم فوریت

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

گلم پس توعم هنوز مدارک ارائه ندادی؟من امروز فهمیدم ک دعوت شدم واس همین گیج میزنم از روند خبر ندارم ب ...

عزیزم من دعوت نشدم

من رتبم 22هزار منطقه 2 هس و 142 تا انتخاب رشته کردم و فوریت الویت 135 ام بود ولی دعوت نشدم🙁فقط هم ی ...

اخه عزیزم میگن کسایی ک دعوت نشدن دو حالت داره یا میگن اینا انتخابابالاتررو قبول شدن یا حد نصاب نرسیدن بنظرم تو انتخابا بالاترتو شاید قبول شدی

من چندتا استان مختلف رشته فوریت زدم این مصاحبه واسه همشونه دیگه

ببخشید من اشتباهیی از شما میخواستم سوال کنم از یکی دیگ سوال کردم میشه به سوالام جواب بدین

اخه عزیزم میگن کسایی ک دعوت نشدن دو حالت داره یا میگن اینا انتخابابالاتررو قبول شدن یا حد نصاب نرسید ...

نمیدونم

انتخاب های بالای فوریتم، مهندسی بهداشت و مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی و فناوری اطلاعات و سلامت هست نمیدونم خوشحال باشم یا نه

کاش بالاتر هارو قبول بشم 😕

🟢 مراحل مصاحبه فوریت های پزشکی :

▫️تحویل و بررسی مدارک

▫️قد و وزن بسیار مهم (آقایان حداقل ۱۷۰، بانوان حداقل ۱۶۵ - وزن متناسب با قد)

▫️تست اعتیاد (آزمایش ادرار)

▫️معاینه پزشکی

▫️بینایی و شنوایی سنجی

▫️آمادگی جسمانی (معمولا دو، شنا و درازنشست)

▫️مصاحبه تخصصی (سوال همیشگی : چرا فوریت؟ - سوالات عقیدتی سیاسی و احکام و .. پرسیده نمیشه / بررسی مدارک امتیاز آور مثل مقام ورزشی، هلال احمر و ..)

📚 @hamclasix 📚