2777
2789

روش نوشته 

۴/۱۱/۲۰۲۵

یعنی تا چند روز دیگه انقضا داره

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدودا سه ماه دیگه

تورو خدا میشه دقیق بهم بگید 

مقداری دارو شوهرم خریده واسه دخترم 

میخوام اگه قبول کنن بقیشو پس بدم 

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

یعنی تا برج یازده ماه میلادی بزن گوگل بنویس امروز چندمه بهت میگه از روی اون حساب کن

زدم سردرنیاورم

تا آذرماه داره

مطمعنی 

چون داروها واسه دخترمه 

میخوام اگه اضافه میاد بقیشو پس بدم

تورو خدا میشه دقیق بهم بگید مقداری دارو شوهرم خریده واسه دخترم میخوام اگه قبول کنن بقیشو پس بدم

عزیزم حساب کردم 42 روز میشه انگار

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اشتباە حساب کردییە خانوم دیگە هم گفتن تا ۱۳ آبانیە ماە و‌نیم۴۳ روز

اره اصلاحش کردم 

چون بیرونم زیاد تمرکز ندارم 🫠

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

زدم سردرنیاورم

عکس ببین اومد تاریخ میلادیو بخون نوشته‌22یعنی روز22از 9بعنی ماه 9 قرص تو هم ماه یازده نوشته همین امسال یعنی تقریبا دو ماه دیگه ببر پس‌بده این چه قرصیه اگه زودتر تمومش نمیکنی