2821
2789
عنوان

بعضیاتون چرا پز میدید

233 بازدید | 24 پست

من یه بار تاپیک زدم 

پوستم منافذش داره باز میشه 

جای جوش داره 

یکی اومده میگه وااااااااا من پوستم عالیههههههه

یا مثلا یه بار تاپیک زدم من زیر بعلم تیرست، زیر شکمم همینطور 

یکی اومد گفت وااااااااا چیکار میکنید زیر بعلتون تیرست،برا من عیننننن ماله بچه سفید و نرمه😐

خب باشه اصن مبارکتون باشه ، نوش جونتون ، چرا دیگه پز میدید ؟؟؟! 

لاقل اگه  همدردی کردن بلد نیستید( خب بعصیا حق دارن نتونتت همدردی کنن شاید اون درد رو نداشتن تاحالا) ، همدلی کنید لاقل ، یا اگر همدلی هم بلد نیستید اصن لازم نیست تو چنین تاپیکی که استارتر اون تامیک داره از نداشتن چیزی صحبت میکنه شما بیاید از داشته هاتون بگید 

یکم مراعات دل همدیگه رو بکنیم❤️

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

موافقم 

پز دادن خیلی بده خصوصا تو مسائل مالی

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

خیلی سمن😂

کسای هستن که خیلی عقده توجه دارن

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب) ا🤡🚮الو الو😝🤙🏽درحال گای_ش تجزیه طلبیم بعدا زنگ بزن❤️🔥🤙🏽 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

اخه هیچ لباس یقه باز نمیشه پوشید حتی نمیشه لباست در اووورد من نامزدم زیر بغلش از من سفید تره

خب آقایون چون شیو نمیکنن زیاد اینطوریه 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
2825
2823
2791
2779
2792