2777
2789
عنوان

شوهرم برام کتاب گرفته

365 بازدید | 33 پست

نمیدونم از این کتابای چرت و پرت راز و معجزه شکرگزاری..

وای من اصلا حوصلشو ندارم بنظرم اصلا هم محتواش به دردم نمیخوره..بخاطر اینکه توذوقش نزنم ذوق کردم و نشون دادم خوشحالم..مجبورم هستم وانمود کنم دارم میخونمش یعنس درواقع باید بخونمش...ولی واقعیت اینه که من دیگه هییچ اعتقادی به اینجور کتابا ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری .اینا اگر مفید بود الان همه موفق بودن

بیشتر حرصم گرفته ۳۵۰تومن داده عوضش..اخه من ی مانتو نمیرم بگیرم پس انداز کنیم کارمیکنم خودمم برا دوسه ریال...اونوقت این

به نظر من هم وقت هدر دادن هست خوندن کتابهایی مثل راز

خوندیش؟اخه من اصلا اعتقادی بهش ندارم..بشینم هی کص.شعر ببافم چی بشه..بعد جالبش اینه تودیجی کالا اینقدر ازش تعریف کردن همه

منم دارمش چند سال پیش پدرم خرید😂😂😂 مضحکهادم بخونه حس میکنه نویسنده ب شعورش توهین کرده بیخیال من ا ...

یعنی رسما پوله بی زبونو انداخت تو سطل اشغال..کاش میشد بتونم بهش بگم ببره عوض کنه..ولی بدش میاد..

نوشتم که راز و معجزه شکرگزاری

به نظرم بخون الان همونو چهارصد پونصدخریده

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

بیشتر حرصم گرفته ۳۵۰تومن داده عوضش..اخه من ی مانتو نمیرم بگیرم پس انداز کنیم کارمیکنم خودمم برا دوسه ...

بدید من

أَلسَّلٰامُ عَلَیکَ یٰا عَلی اِبنِ موسَی أَلرّضٰآ أَلمُرتَضٰی

موافقم. منم بدم میاد از این مدل کتاب‌ها

نوجوون که بودم چرا.. خیلی دنبال این چیزا بودم. الان دیگه واقع بین شدم. 

به نظر من برای اینکه تو ذوقشون نخوره، روزی دو صفحه هم شده بخونین حتی با چشم. 

از ترس‌ هایتان نترسید!