2777
2789
عنوان

برم سر این کار❌❌

116 بازدید | 12 پست

تازه۱۲ تموم کردم

یکسال میخوام بمونم پشت کنکور

الان داییم پیشنهاد داده برم پیشش کار کنم به عنوان حسابدار

قبلا سرکار نرفتم و صفرصفرم

کارش قسمتیش با کامپیتره  برنامه آسان هستش(که داییم گفته خودش کاملا یادم میده)

محیط کاری کاملا مردونه(یه اتاق داره ک به عنوان دفتر هستش و زیاد رفت امد خاصی نداره که اگ مشتریم بود بابام تا حد امکان اون باهاش درارتباطه)

بابام هم همونجا کار میکنه 

اونجا جوری هس ک بخوام هم درس بخونم

حقوقم هنوز نمیدونم اما درحد۴ یا۳ اینجوریاس

اینم بگم که کلا توی شهرستان کوچیک زندگی میکنیم

و دستگاه چاپ هم داره میتونم با دستگاهش جزوه هامو چاپ کنم(که این کلا خیلی به نفعمه)

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوبه

اما ۳ یا ۴ خیلی کمه ک🫠

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت لر بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

عالیه برو

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

چندساعته؟

خسته کننده نیست؟میتونینی به درست برسی، دانشگاه خوب بری ؟یا نه خیلی برات مهم نیست چ. دانشگاهی بری؟

باید همه جوانبو برا خودت بنویسی بعد تصمیم بگیری

میتونی وقتی دانشگاه قبول شدی بری سرکار

اگه هدفت کنکور و درسه فعلا نرو. بهش بگو سال دیگه

اره هدفم این هس

ولی حقیقتا روم نیس از خانواده پول بخوام

خرج درسمم زیاده حداقل خرجی خودمو دربیارم

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
چندساعته؟خسته کننده نیست؟میتونینی به درست برسی، دانشگاه خوب بری ؟یا نه خیلی برات مهم نیست چ. دانشگاه ...

والا هدفم پرستاریه

هر کجا شد دانشگاه برام مهم نیس

خودم ۱۹سالمه

والا محیطش دوس دارم امروز اونجا بودم (ولی کار نکردم فقط رفتم اونجا)

والا هدفم پرستاریههر کجا شد دانشگاه برام مهم نیسخودم ۱۹سالمهوالا محیطش دوس دارم امروز اونجا بودم (ول ...

خب مسافتو درنظربگیر و تایم کاری و خسته شدن یا استرس کارشو

خودت بایدببینی میتونی هندل کنی برنامتو یانه

یه وقت ادم خسته میشه و میخاد ی کار جدیدی شروع کنه،یه دو روز به خودت وقت بده قشنگ فکرکن