2777
2789
عنوان

زیپ شلوار

264 بازدید | 15 پست

#داستانک،،زیپ وشلوار...

وارد کلاس شدم به عمد با زیپ شلوار نبسته!!!

خواستم عکس العمل دانشجویان کلاس را بسنجم و مطلبی را هم که میخواستم، تبیین کنم براش ادله منطقی داشته باشم؛

اولش کسی متوجه نشده بود کم کم بهم رسوندن زیپ شلوار استاد بازه...دخترها پوزخند پنهانی میزدند و پسرها زیر لب با هم پچ پچ میکردند...یکی دو نفر خواستن موضوع رو به من منتقل کنند با ممانعت عده دیگری مواجه شدند...که یعنی بزار بخندیم...منهم ضمن اینکه همگی رو زیر نظر داشتم طبق روال درس را دنبال کردم؛

نزدیک آخرهای تایم کلاس بدون اینکه به پائین نگاه کنم روی تخته سیاه نوشتم زیپ شلوارمن پایین بود...اشکالی داره؟؟!!

یهو انگار کلاس با تنفس جدیدی مواجه شده باشه ...چند نفری متلک گفتن چند نفری هم اظهار فضل کردند.ولی بیشتر خانمها گفتن خوب بی ادبیه اینکه فرد متشخصی چون شما اینگونه ظاهر بشوید!!

بعد نوشتم از درس امروز کسی چیزی یاد گرفت؟؟!! تقریبا همه گفتن نه استاد... چون اصلا حواسمون جای دیگه ای متمرکز شده بود!!!

گفتم پس یک زیپ کوچولو میتواند یک نفر باشخصیت رو تنزل بدهد...

دوم اینکه میتواند روی ذهن دیگری تاثیر بگذارد...

حال پاسخ بدهید وقتی دکمه روی سینه دختر خانمی باز میماند؟!...

پاچه شلوار خانمی تا نزدیکی های زانو باز و عریان می شود!! ...

وقتی گوشواره و گردنبند و آرایش موهای خانمی با رنگ آمیزی غلیظ و چشم نواز مواجه میشود...آیا تنزل شخصیت ایجاد نمی کند؛

آیا...حواس دیگران را پرت نمیکند...

آیا ....به نظر شما قباحت زیپ باز شلوار آقایون بیشتر است یا عریانی اندام یک زن ....

ایا شما نمی توانستید بدون توجه به زیپ شلوار تمام حواستان را معطوف درس کنید؛

پس یادتان باشد حجاب و پوشش برای حفظ ارامش زن و مرد در جامعه لازم است ؛

"محمدعلی" استدلالی نو

#تلنگری نو‼️

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالب بود، من دانشکده فنی مهندسی درس خواندم که تقریبا ۹۰درصد پسر بودن ، برای راحتی خودم و دقیقا همین موضوع حواس‌پرتی آقایون ، چادر می‌پوشیدم و خیییییییییلی راحت بودم اون سالها توی محیط دانشگاه 

عالی و تاثیر گذار!!!!!

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود / کسی از فاسد حمایت نمی‌کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی‌کند به جز هرزه‌ها. داستان روباه دم بریده را پیشنهاد می‌کنم سرچ کنید و بخوانید تا علت حمایت بعضی از افراد از هرزگی را متوجه شوید. 🌸🌸🌸بانویی باش که در روز قیامت، وقتی پیامبر صلی الله علیه و آله تو را ببیند، بگوید: "ایشان بانویی هست که سنتم را زنده کرد. در زمانی که بانوان امتم دچار فساد (مانند بی‌حجابی، دوست پسر، بددهانی، بداخلاقی و ...) شده بودند." 🌸🌸🌸    

اصلا کاری به حجاب و بی حجابی و درست و غلطش ندارم اما دیگه شرایط جوریه که هرچی امثال شما بیشتر روضه بخونید پاچه شلوارا بالاتر میره چون تنها کسی کاری بحرف شما نداره بلکه باعث تحریک به نافرمانی بیشتر میشید.وقتی نیازهای اساسی یک ملت نادیده گرفته میشه و مردم اینجور حس خفقان دارند و تحت فشارن حرفهایی که به دید کلی از طرف صاحبان قدرت و ایجادکنندگان این شرایط بد معیشتی و اجتماعی هست، تاثیر منفی و معکوس داره.هر چی بیشتر از حجاب بگید حجاب کمتر میشه و لباسا کمتر.تاوقتی فشار اقتصادی و اجتماعی کم نشه چیزی تغییر نمیکنه.

گودرز رو به شقایق ربط ندید دیگه توروخدا 

من محجبه ام انتخاب خودم هم بوده ولی به خودم این اجازه رو نمی‌دم بخوام برای نصف جمعیت جهان تعیین تکلیف کنم 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...