2777
2789
عنوان

ازمایش ژنتیک

117 بازدید | 9 پست

من 7 ماهه عروسی کردم و میخوام برا بارداری اقدام کنم چون ازدواجمون فامیلیه دختر عمو و پسر عمو رفتیم دکتر ژنتیک ک خداروشکر مشکل جدی نداشتیم و دکتر ی سری ازمایش ساده داد مثل کمبود ویتامین میخوام ببینم آزمایشش پیشرفته تره یا ن یا مشگل از دکتره لطفا راهنماییم کنید

میشه برام صلوات بفرستین منم مامان بشم 

اگه ازمایش ژنتیکتون خوب بود ک دیگه مشکلی نیست

اللهم عجل لولیک الفرج                               خدایا بحق علی اصغرامام حسین ع دامن همه منتظرا رو سبز کن به منم یه نینی سالم بده😍
اگه ازمایش ژنتیکتون خوب بود ک دیگه مشکلی نیست

ازمایش ندادیم فقط جلسه مشاوره ک سوال و جواب بود خداروشکر مشکلی نبود تازه میخوام برا ازمایش برم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم مث شما هستم.قبل عقد چند تا آزمایش انجام دادم.کلی هم هزینشون شد

آز ساده ای نبودن.کلی سوال پرسیدن از پدر پدربزرگم ب پایین ی عالمه سوال پرسید

باارانم😍نیمه جانم😍خوش اومدی ب زندگیمون😘
ازمایش ندادیم فقط جلسه مشاوره ک سوال و جواب بود خداروشکر مشکلی نبود تازه میخوام برا ازمایش برم 

حتما ازمایشاتو بده اگ برا ازمایش عقد مشکل داشتین میگفتن نمیزاشتن ازدواج کنید و باتعهد خودتون نامه میدادن برا ازدواج ...خداروشکر ک مشکلی نداشتین😊

اللهم عجل لولیک الفرج                               خدایا بحق علی اصغرامام حسین ع دامن همه منتظرا رو سبز کن به منم یه نینی سالم بده😍
من هم مث شما هستم.قبل عقد چند تا آزمایش انجام دادم.کلی هم هزینشون شد آز ساده ای نبودن.کلی سوال پرسی ...

ارع دقیقا همین سوالا رو از مام پرسید ولی ازمایشش مثل اینکه سادس

اگ مشاور ژنتیک گفته آزمایش ژنتیک لازم نیست، پس اوکیه

فقط ی از داده اونم مال کمبود ویتامینه ولی استرس دارم میگم نکنه دکتره چیزی بلد نیست

سلام. ما حدود 2 سال هست که عروسی کردیم. الان قصد بچه دار شدن داریم. 

قبل ازدواج ما یه آزمایش دادیم گفتند که آزمایش ژنتیک نیاز نیست  ولی مشکل اینه که توی فامیل نزدیکم مشکل ناشنوایی و کم  شنوایی داریم. چند روز پیش رفتیم آزمایشگاه ژنتیک گفت که شما نیاز به آزمایش دارید هزینه اش هم نزدیک 10 میلیون تومان میشه. خیلی زیاده. مشکل اینه کا ما این اینقد پول نداریم برای آزمایش بدیم. بخدا مونیدم چکار کنیم. 

شما آزمایشگاه خوبی اهواز میشناسید؟؟؟؟