2777
2789
عنوان

بیاین بگین چ خاکی بر سرم کنم مدرسه

240 بازدید | 24 پست

البته اگه رام بدن و اشتباه نشده باشه

پارسال 4بار بخاطر دعوا اخراج شدم کلا همه معلما بچها کادر مدرسه همشون ازم شاکی بودن ولی درسم خوب بود

تابستونی هرکار کردم گفتن ک ثبت نامش نمیکنیم

پروندم گذاشتن رو میز ولی ما برنداشتیم

الان دیدم اسمم تو لیست کلاسا هست تو گروه ک فرستادن

افتادم تو همون کلاسی ک با چند نفر از بچهای اون کلاس دعوا دارم و اگه تو اون کلاس باشم ب ثانیه نکشیده اخراج میشم

کلاس بعدی خواهر اکسم توشه که الهی تیکه های جنازه اکس و خواهرشو بیارن برام، تو اون کلاسم نمیخوام باشم

کلاس بعدی هم کلاس پارسالمه ک بچهای خودمون توشن

اونجا نمیخوام باشم حوصله اشناهارو ندارم ناگفته نماند ک تو همین کلاسم با یه ردیف کامل بحث دارم

چیکار کنمممم کدومو برم

البته اگه حق اعتراض بدن بهم

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

برو همون کلاسی که هستی با هیچکی کاری نداشته باش

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیپ دهنت رو بکش و همین که بهت اجازه ی ثبت نام دادن خوشحال باش. چرا فکر می کنی حق انتخاب کلاس داری؟ ب ...

اوهااا یواش برو مام برسیم

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

چقدر خوبی تو😂

کادر مدرسه حرف ترو بشنون خودشو میکشن😂