2777
2789

یا میرید دیدارشون؟! 

آیا ازتون انتظار دارن؟! 

وظیفمونه زنگ بزنیم حالشونو بپرسیم؟! 

الان عمم زنگ زده بود، من یادم میره زنگ بزنم بهش🥴انتظار داره شدیدا، گفت فلانیا همیشه بهم زنگ میزنن ولی فلانی زنگ نمیزنه اصلا، بی وفاس..🤦🏻‍♀️

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

نه

اگه جواب بی ادبی و فضولی کسیو ندادم فک نکنه که بلد نبودم. بخاطر ارامش اعصاب خودم بوده که از کنارت رد شدم.. عقده هاتونو اینجا سر بقیه خالی نکنید. موضوعات تاپیکمم هرچی دلم بخواد میزنم هرکی دوس نداره میتونه بره بیرون. انقد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا هرکی غرق زندگی خودشه

ولی اگه دوسشون داری زنگ بزن ماها آنچنان همو دوست نداریم از هم فراری هستیم، ولی اگه رابطه خوبی دارین سعی کن حفظش کنی

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
اولویت مادر پدر خواهر برادر . دیگه بقیه اگه فرصتی شد یا اتفاقی افتاد

منم اعتقادم همینه

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

زندایی وخالم خودشون بیشتر زنگ میزنن یا پیام میدهن

اما عمه هام اصلا زنگ نمیزنن نه پیام میوهن به بابام که انگار نه انگاریک داداش دارن نمیان خونمون سراغی نمیگرن هرکاری میکن خواستگاری چیزی ما اخر نفر میفهمیم 😐

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)

نه نمی‌زنم 

شرایط کاری همسرم هم جوری هست که نمی‌تونیم بریم مهمونی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛