2777
2789
دین خودشون مسیحیه؟ کجای دین مسیحیت این همه ظلم و کشتار رو تایید کرده

در هیچ دینی تایید نشده کلی گفتم اگرم حرفی زده از دین خودشون زده 

که خب قطعا دلیل دیگه ای پشتش داره وگرنه هیچ دین د انسانیتی ندارن اینا 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما که خیلییی وقت بود فهمیده بودیم موهبت الهی چیه چی شددد؟ آدمای بهتری شدیم؟ کمتر دروغ گفتیم؟ کمتر غی ...

مسئله اینه که هیچکدوممون یک درصد احتمال اینکه تعریفمون اشتباه باشه به خودمون نمیدیم...

عزیزم دین اسلام و مسیحیت و یهود ندارهسر همین دین مسیحیت می‌دونی چه ظلم ها شد؟ چقدر وضعیت خراب شد اور ...

کلا منظورم دین خاصی نبود 

منظورم این بود ترامپ منظورش دین اسلام نبوده 

وگرنه تو این ۴۱ سال عمرم دیدم هر جنایتی هر ظلمی هر حق کشی به اسم دین ( حالا منظورم همه ی دین ها هست ) تو دنیا شده 

منم اینو گفتم عصبانی شد طفلی برداشتش از دین فقط اسلام 😂😂😂😂بعضی کامنتا رو آدم میخونه خودش میگیره

آخه مگه میشه آدم تو سال ۲۰۲۵ اینقدر ناآگاه باشه؟😂😭

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

تو خو د ا مریکا خیلی ها می گن به خاطر نداشتن صلاحیت روانی باید بر کنار شه

ترامپ ک باز بهتر از بایدن دیوانه هست اون ک اصلا تو عالم هپروت بود

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱