2777
2789
عنوان

کم مونده برم خودمو بکشم هیچ کس نیست باهاش حرف بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 30 پست
الان غذا نخوری حالت خب میشه نه مریض میشی هیشکی بهت نگاه نمیکنه تازه سرزنشت هم‌می‌کنند ی یاعلی از صفر ...

تو تایپک قبلیم نه اون یکی گفتم چی شده

آخه نمیخوام باهاشون یه جا باشم خیلی اذیت میشم الان چجوری پاشم کارامو بکنم خیلی ناراحتم از اینکه منو انقد اذیت کردن و درکم نمیکنن خیلی ناراحت میشم نمیبخشمشون

از پریروز دعوا شده به کتف چپشونم نیست هر چی دهنشون اومد به من گفتن منو زدن نه سر پیاز بودم نه ته پیا ...

می فهمم چی میگی..زندگی برای همه مثل هم نیست، ان شاء الله روزهای خوب و روشن تو هم از راه می رسه. 

مطمئن باش خودشون هم ناراحتن، فقط رفتار مناسب رو بلد نیستن. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با پوست و استخونم درک میکنم چی میگیمن خودم اون موقع اگه یکی بهم می‌گفت بلند شو انقد حداقل خودت خودتو ...

حتی گوشی ام ندارم گوشی خواهرمه

مرسی🤍

سپردمشون خدا

می فهمم چی میگی..زندگی برای همه مثل هم نیست، ان شاء الله روزهای خوب و روشن تو هم از راه می رسه. مطمئ ...

نه ناراحت نیستن اصلا طلبکارم هستن ببخشید ولی خیلی بی ادبی خیلیا از خانواده شانس دارن اینم وضعیت من انقد خوبی کن بساز با همه چی شون آخرشم این

خب باشه.. بمون توی اتاق ولی با خودت دوست باش، آروم باش و فکر کن خودت یک دختر بچه ای که حالش بده و می ...

باشه ولی من خودمو هزار بار آروم کردم دفعه ی اولم نیست با اینا دعوا میکنم ولی این آخرشه دیگه من باهاشون قطع ارتباط میکنم و نمیبخشمشون نه منو درک کردن نه درست رفتار کردن

من خودمم زود رنجم ولی اصلا رفتار اینا درست نیست

مامانم به من میگه فاحشه هیچکدوم منو نمیشناسین ولی من دارم میسوزم من میدونم به خاطر دعوای چرت مامان آدم هر دفعه اینو بهت بگه یعنی چی

تو تایپک قبلیم نه اون یکی گفتم چی شدهآخه نمیخوام باهاشون یه جا باشم خیلی اذیت میشم الان چجوری پاشم ک ...

اینک آدما درک نکنند اذیتت کنند و نتونی  کاری کنی خیلی سخته حق داری و اینک یجا باهم باشید و جایی نداشت باشی بری اینم سخته ولی از نظر من هیچ مشکلی بدون این نیست ک راه حل نداشت باشه من خودم زمان مجردی خیلی اذیت میشدم از طرف خانواده همه حتی اجازه نداشتم برم بیرون کار کنم منم واقعان دارم نابود میشم تصمیم گرفتم کار بیارم خونه اونم اجازه نمی‌دادند ولی دعوا کردم باهاشون دیگ زور شدم کار آوردم از صب ک بیدار میشدم صبحونه ام‌جدا میخوردم میرفتم تو کارگاه تا ۱شب ک چشمم ب کسی نیفته بخدا روحیه ام خب شده تا اینک خداروشکر ازدواج کردم راحت شدم یعنی از خدا همش کمک میخاستم و  واقعان خدا کمک حالم بودم ♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

اینک آدما درک نکنند اذیتت کنند و نتونی کاری کنی خیلی سخته حق داری و اینک یجا باهم باشید و جایی نداش ...

چه خوب ایشالا که مسیرت همینجوری قشنگ باشه🫶🏻

مرسی عزیزم 

چه خوب ایشالا که مسیرت همینجوری قشنگ باشه🫶🏻مرسی عزیزم

فدات گلم ب همچنین قشنگم ♥️💋

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

نه ناراحت نیستن اصلا طلبکارم هستن ببخشید ولی خیلی بی ادبی خیلیا از خانواده شانس دارن اینم وضعیت من ا ...

شاید اونها هم از نگاه خودشون از تو دلخور باشن، 

اما هرچی که هستن مطمئن باش دلسوزتر از خونواده کسی نیست.

کارهایی که بالاتر گفتم رو انجام بده یکم آروم میشی. 

وقت هایی که اوضاع خونه آرومه، با همدیگه در مورد افکار و احساساتتون صحبت کنید، تو بخوای حتی می تونی الگوی رفتاری خواهرهات باشی. 

باشه ولی من خودمو هزار بار آروم کردم دفعه ی اولم نیست با اینا دعوا میکنم ولی این آخرشه دیگه من باهاش ...

کار مامانت خیلی زشت بوده، اصلا جای دفاع نداره.. حق داری اینقدر اذیت شدی. 

متاسفانه اکثر پدر و مادرها تروماها و مشکلات رفتاری جدی دارند و بلد نیستن ارتباط درست بگیرند..بدتر زخم می زنند. 

شاید اونها هم از نگاه خودشون از تو دلخور باشن، اما هرچی که هستن مطمئن باش دلسوزتر از خونواده کسی نیس ...

خب چرا باید دلخور باشن من کار نکردم من با خواهر کوچیکم یخورده بحثم شد اون به من همه جی گفت رفت من ناراحت شدم مامانمم آوند کفت نارحت نباش با خواهر کوچیکم دعوا بالا گرفت دیدم مامانم داره به من فحش میده دو روزه هیچ کس محل به من نیمده روانی شدم دیگه

دلسوز نیستم همون حرفی ام که شما با من زدی اونم نمیزنن بارها گفتم ازتون دلخورم با من حرف بزنید نمیزنن از من بدشون میاد

کار مامانت خیلی زشت بوده، اصلا جای دفاع نداره.. حق داری اینقدر اذیت شدی. متاسفانه اکثر پدر و مادرها ...

آره دیگه به خاطر همین ناراحتم الان دو روزه خدا شاهده انقد عذاب کشیدم انقد گریه کردم دیگه نمیبخشمشون با شماها که صحبت کردم یکم آروم شدم مجبورم همینجوری قطع ارتباط باشم باهاشون و حرف نزنم تا ببینم چی میشه فقط اگه دوباره فکرای منفی و کاراشون آوند تو ذهنم ناراحت شدم گریم گرفت چیکار. کنم؟

کار مامانت خیلی زشت بوده، اصلا جای دفاع نداره.. حق داری اینقدر اذیت شدی. متاسفانه اکثر پدر و مادرها ...

اونا نمیفهمن من ناراحتم دیگه پاشم کارآمد بکنم ببخشید پرو رو میشن 

آره دیگه به خاطر همین ناراحتم الان دو روزه خدا شاهده انقد عذاب کشیدم انقد گریه کردم دیگه نمیبخشمشون ...

نفس عمیق بکش، آب بخور و اگر دیدی خیلی دلت پره یکم گریه کن سبک بشی، اشکال نداره. 

اما نهایتا تو باید برای خودت بلند مدت برنامه داشته باشی.. 

اول اینکه روی دوس داشتن ( و نه خودخواهی) خودت کار کن..از کارهای ساده و در دسترس که حالت رو خوب می کنه شروع کن. 

بعدم تلاش کن کمتر توی موقعیت های این شکلی وارد بشی، مثلا توی این ماجرا، تو خودت رو به نشنیدن می زدی و اصلا وارد بحث با خواهرکوچیکت نمی شدی.. 

بعدم برای خودت و زندگیت هدف گذاری کن و در اون راستا برنامه ریزی و تلاش کن.. قدم های مثبتی که برای آینده ات برمیداری بهت احساس ارزشمندی میده و حال دلت خیلی بهتر میشه.