2777
2789

موقعه ای که مردم میگن چرا مرد به خاطر همین مردم  انقد گریه کردم انقد فکر و خیال کردم سرم داره میترکه فقط زجر دارم میکشم

چیشده

تو تایپکای قبلی گفتم با خانوادم دعوام شده شدید از دیروز غدا نخوردم اومدم فقط خوابیدم هیچ کس حال منو نمیپرسه هیچی از اونور دادم میزنن من که باهاشون قطع ارتباط کردم و دیگه نمیبخشمشون و التماسم کنن نمیخوام باهاشون حرف بزنم ولی دارم زجر میکشم به خاطر اینکه کلی منو اذیت کردن خا جوابشونو بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما جای من بودین چیکار میکردین به خدا مغزم نمی‌کشه دیگه از دست کاراشون نمیدونم چیکار کنم میخواستم برم الان بیرون تو کتابخونه ای جیزی تا شب بمونم برگشتنی ام قرص بگیرم بیام

یه لیوان آب بخور.. 

اگر گلاب دم دست داری یکم بو کن و به صورتت بپاش، یه موسیقی ملایم گوش کن و خاطره یک روز که خیلی بهت خوش گذشته رو مرور کن. 

آروم که شدی پاشو یه چیزی بخور.. با خودت دوست باش 

آروم باش گلی..نمیدونم جریان چیه ولی اول از همه خودت خودت رو دوس داشته باش ❤️

مامامم با من دشمنی داده همش بهم حرفای بد میزنه دیگه نمیخوام ببینمشون به خاطر اینا اعصابم به هم ریخته جایی رو هم ندارم برم 

خب چیکار کنم منو اذیت میکنن منم ناراحتم

با پوست و استخونم درک میکنم چی میگی

من خودم اون موقع اگه یکی بهم می‌گفت بلند شو انقد حداقل خودت خودتو عذاب نده میگفتم بابا چی میگه 

اما واقعیت همینه وقتی حرف میزنن گوشاتو بگیر اصلا گوش نده چی دارن میگن تو باید یکم ذهنتو آروم کنی  

از گوشیت فاصله بگیر بشین بنویس یا فکر کن وقتی سراغ گوشی میری که آروم شی فقط اون لحظه یادت میره اما توی مغازه هنوز 

شده یک روز کامل بشین گریه کن و بنویس همه‌ی مشکلاتتو بعد فکر کن کدومارو خودت میتونی تغییرش بدی اونایی که میتونی رو یه فکری بکن واسش اونایی هم که نه کلا خطش بزن و بهش فکر نکن

https://daigo.ir/secret/71782304923

الان غذا نخوری حالت خب میشه نه مریض میشی هیشکی بهت نگاه نمیکنه تازه سرزنشت هم‌می‌کنند ی یاعلی از صفر شروع کن من نمیدونم جریان چیه ولی اینو بدون فقط خودت میتونی ب خودتت کمک کنی هیچکس حال تو براش مهم نیست فک نکنی فقط اطرافیان تو اینطوری هستند نه همه آدما همین شکلی هستند من خودم ی چند سالی بود اینقدر حالم بد بود هیشکی حالم رو درک نکرد فقط نیش و کنایه میزنند ولی از خداکمک خاستم تلاش کردم زندگیم رو از صفر شروع کردم ♥️🦋

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

یه لیوان آب بخور.. اگر گلاب دم دست داری یکم بو کن و به صورتت بپاش، یه موسیقی ملایم گوش کن و خاطره یک ...

از پریروز دعوا شده به کتف چپشونم نیست هر چی دهنشون اومد به من گفتن منو زدن نه سر پیاز بودم نه ته پیاز مامانم منو بدبخت کرده با اخلاقاش با رفتاراش چجوری آب بخورم خوب شم؟

مامامم با من دشمنی داده همش بهم حرفای بد میزنه دیگه نمیخوام ببینمشون به خاطر اینا اعصابم به هم ریخته ...

خب باشه.. بمون توی اتاق ولی با خودت دوست باش، آروم باش و فکر کن خودت یک دختر بچه ای که حالش بده و میخوای آرومش کنی.