2777
2789

همونیم ک مسر بودم طلاق بگیرم دوستان

شما بیایید بگید واقعا اینکار من آنقدر بد بود ک شوهرم بلوا ب پا کنه سر این موضوع

توی اینستا با یکی از پسرهای دانشگامون ک البته 7سال پیش تموم شد دانشگاهم و اونم الان زن داره کامنتاشو اینارو خونده بود و من واقعا نمیدونستم انقدر اتو بگیره اینو واقعا این موضوع آنقدر چیزیه ک بر ه رو مخ من شوهرم سر همین ماجرا هم دعوا کش پیدا کرد ب بابام اینا و بابامم حق و ب شوهرم داد منم عصبی شدم و دادوبیداد کردم بابامم قاطی کرد دیگه 

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  

چی شده؟؟؟

واضح تر توضیح بده

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕

حالا بعد یک هفته کش مکش شوهرم امروز اومد ک وسایلشو ببره و گفت خودت برو اقدام کن برای طلاق منم گفتم تا تکلیف منم روشن نکردی جایی نمیری باید فردا بیای محضر بنویسی ک بچه و مهریمو بدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی با همکلاسی قدیمیت چت کردی؟ تو الان به دو نفر خیانت کردی به زن همکلاسی و شوهرت اگر درست متوجه شد ...

چقد امضات قشنگه☺

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕
الان نفهمیدم چی به چیه؟شوهرت رفته به بابات گفته که تو چت میکردی؟

من سادگی کردم خودم زنگ زدم ب بابام گفتم که دیکه طلاق میخوامو اینا اما اون زودتر رسیده بود خونه بابام حرفشان زده بود