2777
2789

خیلییییبیی گرونه خدااا

مگه میخوان با صورت آدم چیکار کنن

آرایشگاه ارزون دو کرمانشاه نمیشناسید؟🥺

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

اینجا 35 تومنه

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس سی میلیون تومنی دیدم اهواز انجام دادن ولی اینقدر ساده که کنی که تو خونه آرایش میکرد خوشکل تر میشد

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

از این میکاپای سنگین عروس دوست ندارم

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
خداييش زیاده

همسرمم میگه نمی‌دم این پوله حرومع🥲😂

هر چی آرایشگاه خوب می‌شناسم گرونه

میدونم ارایش روز عروسیم داااغون میشه

چی شد که وارونه شدیم؟💢رسیدیم به دوره ای که به چیزایی افتخار میکنن که یه روزی سبب خجالت بودن ،به خیانت میگن تجربه!به بی تعهدی، سبک زندگی!به بی اخلاقی، رک بودن!به فحشا، جسارت!به دیده شدن، موفقیت!به سطحی بودن، باحال بودن!و هرچرندی که خودشونم ازش ته دل راضی نیستن میگن "خود واقعیم"!

از این میکاپای سنگین عروس دوست ندارم

منم ساده دوست دارم 

به آرایشگاه‌ها میگم یه آرایش ساده لایت می‌خوام و بدون شنیون ، بازم انقدر گرونه نمی‌دونم پول چیو می‌گیرن

با 35 تومن ما یه سال زندگی میکنیم😅😅

اره والا 💔 مگه آدم چقدر حقوق می‌گیره که اینجوری خرج کنه

همسرمم میگه نمی‌دم این پوله حرومع🥲😂هر چی آرایشگاه خوب می‌شناسم گرونهمیدونم ارایش روز عروسیم داااغو ...

واقعا هم حق داره بنده خدا البته خب دیگه نمیشه گفت یه شبه چون معمولا خانما تو همه مجالس آرایش وی ای پی دارن دیگه نمیشه هم‌گفت عروسه فق یه شبه