2777
2789
عنوان

من زن بی عرضه ایم💔

130 بازدید | 9 پست

ن برادر و پشتوانه خونوادگی قوی ای داشتم نه هیچی

شوهرم کلی عذابم داد نشد تغییر بکنه الانم تو دلم راضی شدم مهرمو ببخشم خودمو از دستش راحت کنم اون مهریه نمیده بخوابم با مهریه طلاق بگیرم عذابم میده 

اگه بچه نداریی تصمیم منطقی و درست بگیر اگه میتونی برو سر کار یک کم پس انداز داشته باش و حتی یه مدت روانت از دستش آروم بشه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بچه نداریی تصمیم منطقی و درست بگیر اگه میتونی برو سر کار یک کم پس انداز داشته باش و حتی یه مدت ر ...

بچه ندارم عزیزم در خصوص حرف قبلیت خسته ک هستم ولی نمیتونم‌ادم ظالم و بنشونم سر جاش

هرکسی دیدم جدا شده حداقل بخشی از مهریه گرفته در صورتی ک مثل من اونقدر ظلم ندیده من بدبخت عالم انقد کتک خوردم عرضه مهریه گرفتنم ندارم

مهرتو نبخش انقد اذیتش گن که اون مجبور شه طلاقت بده همش اذیتش کن و کاری کن خون گریه کنه

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

مهرتو نبخش انقد اذیتش گن که اون مجبور شه طلاقت بده همش اذیتش کن و کاری کن خون گریه کنه

وحشی بازی درمیاره میره با مامانم بحث میکنه اون بدبخت حرص میخوره باز

میخوام معمولی طلاق بگیرم اصلا حوصلع جنگ و دعوا ندارم

اینم خودش بیماره فشارش بزنه بالا منو و ظرف و ظروفا رو خورد و خمیر میکنه واس همین دنبال راه بی دردسرم

بچه ندارم عزیزم در خصوص حرف قبلیت خسته ک هستم ولی نمیتونم‌ادم ظالم و بنشونم سر جاشهرکسی دیدم جدا شده ...

با وکیل پیش بر. عزیزم 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

وحشی بازی درمیاره میره با مامانم بحث میکنه اون بدبخت حرص میخوره بازمیخوام معمولی طلاق بگیرم اصلا حوص ...

اخه حیفه خودتم میگی پشتوانه نداری مهرتم ببخشی دیگه واقعا بی پول میشی لاقل با مشاور خانواده یا وکیل صحبت کن شاید راهی باشه مهرتو بگیری

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

اخه حیفه خودتم میگی پشتوانه نداری مهرتم ببخشی دیگه واقعا بی پول میشی لاقل با مشاور خانواده یا وکیل ص ...

ببین منظورم از پشتوانه چیه اینه ک من خونوادم حامی ان والدینم شاغلن ولی ادمای پر سر زبونی نیستن  بتونن با شوهرم در بیفتن متوجهی شوهرم قاطی کنه هیچی حالیش نیست یکم ته دلش البته وجدان داره بعید میدونم منو بدون ی قرون پول طلاق بده اما اینکه بیاد مهریه بده هم نمیده خب

سلام، برای حل شدن این مشکلت چون میگی خانوادت پشتوانه قوی واست نیستن حتما یه وکیل خانواده بگیر. خودم جدیدا با سایت سرای وکلا آشنا شدم واقعا کمک ‌کننده بود، ساکن تهران هم باشی وکیل خانواده تهران زیاد داره. با وکیل کارت بهتر راه میفته و به حق و حقوقت هم میرسی