2777
2789
عنوان

دهم استرس

60 بازدید | 9 پست

من امروز روز اول بود همه دانش آموزان زرنگن حتی خودم اما من احساس میکنم نیستم استرس گرفتم همین اول کاری نیارسم نرسم بخونم اکتخانارو خراب کنم واقعا نمیدونم چکار کنم حالم خراب خرابه خیلی کمکم کنید خیلی هم می‌شنوم میگن افت میکنی بیشتر حالم بد میشه اینقد بده که نمیدونم فردا چطور برم مدرسه و اینکه من وقت زیادی برای حفظ یه درس میزارم الان نمیتونم و نمیدونم چطور ۳ یا ۴ درس رد تو ۳ یا ۴ ساعت کامل بخونم و بلد باشم مدرسه شاهد هستم استرسیم هستم احساس مملکتم امتحانا رو برا استرس خراب میکنممممم

منم موقعی رفتم دهم همه بچه ها معدل بالا و اینا من اونموقع با خودم گفتم تو چیکار به بقیه داری درس خودتو بخون هرکی هر نمره ای بگیره واسه خودشه و این شد که من حتی معدلم پیشرفت هم بکنه از سال نهمم

منم موقعی رفتم دهم همه بچه ها معدل بالا و اینا من اونموقع با خودم گفتم تو چیکار به بقیه داری درس خود ...

اها عالیه رشتت چیه بود و اینکه افت تحصیلی نداشتی اصلا چطور خوندی که رسیدی اگه تجربی بودی اخه تست و این چیزا هم هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم موقعی رفتم دهم همه بچه ها معدل بالا و اینا من اونموقع با خودم گفتم تو چیکار به بقیه داری درس خود ...

نت خب کعدلم افت بکنه بیاد پاین اخراج میشم استرس دارم

اها عالیه رشتت چیه بود و اینکه افت تحصیلی نداشتی اصلا چطور خوندی که رسیدی اگه تجربی بودی اخه تست و ا ...

تجربی... من هر درسی معلمم میداد بگو یه صفحه حتی عصرش یه دور خودم مرورش میکردم بعدم کارا و درسای فردام رو میخوندم...خب راستش رو بخوام بگم وقت نمیشد تست بزنم چون تا دو مدرسه بودم بعدش تامیومدم خونه ناهار میخوردم میشد 3 یه ساعتم میخوابیدم میشد 4 شروع میکردم درسای همون روزم رو مرور میکردم بعدش درس های فردام رو انجام می‌دادم و حالا تکلیفی چیزی بود انجام می‌دادم تا اینا تموم میشد ساعت 10و نیم، 11 بود بعدم دوباره میخوابیدم 

خب باید تست کار کنم و کلاس و چی برم برا کنکورم

خب اونجوری باید از اینور مثلا 4 بیدار بشی تست بزنی 6 آماده بشی بری مدرسه یا مثلا شبا تا دیروقت بیدار بمونی اما خب بخوام بهت بگم اینجوری نمیشه واقعا هندل کرد