2777
2789

من یه پرایمر کالیستا داشتم که کاملا هم پر بود ولی تاریخ مصرفش گذشته خیلیی بافت مخملی و عالی داشت برای پوست های خشک و نرمال بود،منافذ رو کامل میبست و آرایش رو مات میکرد الان قیمتش ۵۰۰و خورده ای شده فک کنم، من اومدم پرایمر اوریفلیم سفارش دادم ب قیمت ۱۳۰۰و اصلا بافت مخملی نداره انگار که آبه و منافذ روهم مثل اون نمیبنده من فک میکردم همه پرایمرا مثل همدیگه عمل میکنن کرمپودرم مات مات نمیکنه از طرفی یه آبرسان تراست گرفتم ۲۷۰ک گفته بود پرایمرم هس الان ختی ابرسان تراست عملکردش از پرایمر اوریفلیم پر ادعا بهتره خیلییی ناراحتمممممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پرایمر کالیستا عالیهمن پرایم شیگلم گرفتم ۷۰۰بدردنخوره

اره خیلی مخملیه من نمیدونم چرا پرایمرا بافتاشون مخملی نیس مثل کالیستا خیلی پشیمونم البته کفتم شاید ب پوستم  آسیب برسونه بزا یه چیز بهتر بگیرم و اوریفلیم قبلا ریمل و سایه گرفتم ک دیگه اونارم نمیکیرم گرونه و نمیصرفه و کاراییش معمولیه من نمیدونم چرا پرایمرش انقد آبکیه مزخرررف داخلشم شاین داره مسخره😐شیگلمم آبکیه؟ بافتش مثل کالیستا؟ 

منم یه پرایمر گرفتم گرونم بود بب رنگ نبود یکمی شاین داشت بشدت مزخرف بود همینجوری موند چند ماه میخوام ...

وای نه من دور نمیندازم پولامو دادم این پرایمر بعد یه رژگونه ام ازش گرفتم ۱۱۰۰واقعا اونم ارزش خرید نداشت بااین ۲۴۰۰میتونستم محصولات بهتر و بیشتری بگیرم ولی اوریفلیم ادعا کرده گیاهیه و ابرسانی عمیق میکنه