2777
2789
عنوان

قلیون کشیدن زن های جنوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 79 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی تا وقتی ماده‌ای ماده‌ی مخدر نباشه مصرفش مجازه و نباید در موردش سخت‌گیری کرد؟!کسانی که با مصرف ...

مالیات؟ توهم زدی دختر..تو کشوری که سن مصرف مواد به ۱۰ ۹ سالگی رسیده جواب نمیده بحث مواد و قلیون جداست از قدیم باب بوده و سلیقه ای یه افراد می‌پسندن و مصرف میکنن 

جامعه ای که با چیزای بدتر پوکیده قلیون و منع کنیم خنده داره.

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
قدیم تر بزرگ ترها فقط قلیون میکشیدن حالا چ زن چ مرد معلممون تعریف میکرد وقتی میرفتن خاستگاری رسم این ...

چه رسمی ینی اگه طرف قلیونی نبود به عیب حساب میشد؟😂😂

کدوم شهر این رسم بوده؟

چه رسمی ینی اگه طرف قلیونی نبود به عیب حساب میشد؟😂😂کدوم شهر این رسم بوده؟

زمان ناصرالدین شاه

مارفتیم بیرون طبیعیت 

یه خانواده بودن یه زن سن بالا داشتن باورت نمیشه یه قلیون چوبی داشت ک شلنگشم چوبی بود راه میرفتو قلیونم دستشو میکشید 

مالیات؟ توهم زدی دختر..تو کشوری که سن مصرف مواد به ۱۰ ۹ سالگی رسیده جواب نمیده بحث مواد و قلیون جداس ...

چون رایجه، باید اجازه داد باز هم رایج بمونه؟!

چون افرادی از کودکی به ناهنجاری‌های اجتماعی دچار می‌شن، باید تماشاگر باشیم؟!

جریمه‌‌ی مالی برای مهار اخلاقی و رفتاری  افراد در جنبه‌های مختلف یکی از موثرترین و رایج‌ترین کارهاست! 

قطعا باید هزینه‌ی زندگی ناسالم بالا باشه و خلاف کردن همراه با سختی!