2777
2789
عنوان

قلیون کشیدن زن های جنوبی

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 79 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا به نظرم استان های دیگه بیشترهمن جنوبیم خیلی خیلی کم دیدم برعکس شهر های دیگه که میریم زیاده

یه بار رفته بودیم پارک کوهستانی شهرمون.  برام عجیب بود کلی ادم اول صبح جمعه تا اینجایی کوه بالا آمدن که تو این هوای خنک و تمیز روی چمن ها بشینند و قلیون بکشند! 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

ربطی نداره عزیزم به نوع تفریحه برای بقیه و به علاقه نگاه میکنه طرف ما یکی فوت میکنه میرن خونش برای ه ...

جدی ینی صاب مجلس دنبال هماهنگی تنباکوعه

من تو عروسیا شنیده بودم ولی این جدید بود

جل الخالق مگه مواده

یعنی تا وقتی ماده‌ای  ماده‌ی مخدر نباشه مصرفش مجازه و نباید در موردش سخت‌گیری کرد؟!

کسانی که با مصرف دخانیات، مشروبات الکلی و... سلامت خودشون و خانواده‌شون رو به خطر می‌اندازند و به نظام سلامت کشور هزینه‌های گزاف تحمیل می‌کنند حتما باید جریمه بشن!

هم باید تو فرهنگ جامعه مورد نکوهش باشند و هم با مالیات سنگین و پرداخت چند برابری قیمت جریمه بشن!

یه کلیپ دیدم نمیدونم کدوم شهر بود تو مراسم ترحیم قلیون میکشیدن اینو نتوستم هضم کنم

ما یه مراسم عروسی رفتیم (مرکز کشور بود نمی گم کدوم شهر )

رسمشوپ بود پدر عروس تریاک همه مهمون ها رو بده که همه بکشند!    یه اتاق بزرگ با کلی مرد که داشتن تریاک می کشیدن! 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

جدی ینی صاب مجلس دنبال هماهنگی تنباکوعهمن تو عروسیا شنیده بودم ولی این جدید بود

اره من خودم هم صدا میزنن فقط به خاطر این که قلیون چاق کنم 🤣🤣🤣 بزرگای مجلس من و میبینن انگار روضه خون اومده بلند میشن روبوسی سلام احوال پرسی در اخر هم در خواست قلیون کلا سر در گمم تو اشپزخونه

شیراز هم بخاطر اینه که خیلی از جمعیت شیراز مهاجرت از بندر ها هستن و این فرهنگ رو با خودشون آوردن

چه ربطی داره خود شیرازی ها هم قلیون میکشن واا

گاهی در من همه چیز گریه میکند جز چشم هایم ...💔

ما یه مراسم عروسی رفتیم (مرکز کشور بود نمی گم کدوم شهر )رسمشوپ بود پدر عروس تریاک همه مهمون ها رو بد ...

اره منم دیدم لر… درسته ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

ما یه مراسم عروسی رفتیم (مرکز کشور بود نمی گم کدوم شهر )رسمشوپ بود پدر عروس تریاک همه مهمون ها رو بد ...

حتما کرمان بوده

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤