2777
2789

بعد یک اقایی تند اومد تو مغازه به صاحب مغازع گفت داداش یک مداد بده بریم خانومم روانیم کرد بعد مغازه داره هی میگفت چ مدلی چه رنگی اون بنده خدام میگفت مگه مدل و رنگ داره؟  بنده خدام هی میگفت اخه زن من از دست تو چیکار کنم 

میخواستم بگم خانوما شوهراتونو نفرستید برا اینکارا اینقدرم عرق کرده بود معلوم نبود زنش چیکار کرده🤣😂

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻

زنش باید رو کاغذ می‌نوشت شماره مداد رو 😔

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی چقدر امضات قشنگه🥺🥹

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

اره من دوسه هفته پیش رفته بودم لوازم ارایشی یه اقایی فکرکنم راحت۴۰سال داشت اومد برا مامانش رژ خرید یا مخصوصا ولنتاین میشه تو لوازم ارایشیا پر پسرای سرگردونه که نمیدونن چی به چیه از فروشنده میپرسن چی برا دوس دخترشون بخرن))

اره من دوسه هفته پیش رفته بودم لوازم ارایشی یه اقایی فکرکنم راحت۴۰سال داشت اومد برا مامانش رژ خرید ی ...

اخی چقد قشنگ😁

این اقا هم ۴۰ میخورد

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻

بگردمتانشالله بهترینا از این به بعد نصیبت بشه🥺💗

ممنون همچنین مهربونم❤️

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️