2777
2789
عنوان

تفاوت قدی کم خیلی ضایعس

216 بازدید | 29 پست

من چند ساله با کسیم و داره شرایطمون اوکی میشه ب زودی ازدواج میکنیم

فوق العاده اخلاق خوب و کاری و زرنگ و خانواده دار و خیلیم دوستم داره ولی تفاوت قدیمون خیلی کمه در حد ۵ سانت قیافه ای هر دو معمولی هسیم ولی میترسم فامیل مسخرم کنن بنظرتون بد نیس تفاوت قدی خیلی کم؟

لایک نکن.

نه

کمتر کسی فکر می‌کنه

منظورم آدم حسابیه البته

اونایی که مسخره می‌کنن خاله‌زنکن نظرشون اهمیتی نداره

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نهکمتر کسی فکر می‌کنهمنظورم آدم حسابیه البتهاونایی که مسخره می‌کنن خاله‌زنکن نظرشون اهمیتی نداره

متاسفانه ادمیم ک حرف بقیع خیلی برام مهمه و میدونم اشتباهه و باید خودمو اصلاح کنم

لایک نکن.

حس میکنم اون ابهتی ک مرد قد بلند باید داشته باشه رو نداره🥲

اگه دوسش داری و بقیه مشخصاتش خوبه قدش رو نادیده بگیر

فقط باید همیشه اسپرت بپوشی

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

اتفاقا خیلی هم خوبه به کسیو ربط نداری مهم چیزای دیگس

بعضیا تا کمر شوهرشون هستن خیلییییی ضایع و بده

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بد ک نیس اوکیه ب کسیم ربطی نداره ولی من شخصا اختلاف قدی زیاد دوس دارم

"وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

متاسفانه ادمیم ک حرف بقیع خیلی برام مهمه و میدونم اشتباهه و باید خودمو اصلاح کنم

همچین میگی ۵ ساانت من چی بگم با قد ۱۴۰ پارتنرم باقد۱۹۰

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹