2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حسودی دشمنی ک هس ولی بایداخلاقشونودست بگیری هفته اولش سختت میشه تاباهاشون جوربشی طول میکشه

واقعا؟ 

حریم شخصی چطور؟ منظورم اینه از وسایل شخصی بقیه و ... استفاده میکنن و امر عادیه؟

سالن مطالعه نداره؟راجب غذا و اینا چی؟ باید خودت بپزی؟

بستگی به خوابگاهت داره

بعضی جاها داره بعضی جاهم نه

ولی معمولا سعی میکنن یه جایی رو برای درس خوندن اختصاص بدن

اگه اونطور باشه میشه درس خوند

ما که هر روز خودشون غذا میدن حتی تعطیلات فقط باید رزرو کنیم

ولی بعضی دانشگاهای دیگه هم معمولا پنجشنبه جمعه یا تعطیلات غذا نمیدن پس باید خودت درست کنی 

ما مثلا میومدیم پول میذاشتیم باهم غذا درست میکردیم میخوردیم

حسودی دشمنی ک هس ولی بایداخلاقشونودست بگیری هفته اولش سختت میشه تاباهاشون جوربشی طول میکشه

همچین غولی هم نیست

بعضیا واقعا خیلی خوبن تو همون چند روزه آدم صمیمی میشه یه عالمه عم به آدم خوش میگذره

بستگی به خوابگاهت دارهبعضی جاها داره بعضی جاهم نهولی معمولا سعی میکنن یه جایی رو برای درس خوندن اختص ...

اها چه خوب مرسی عزیزم

در کل تو راضی هسی؟

راجب خوابیدن چی؟ مثلا بچها لج نمیکنن لامپو خاموش نکنن؟ 🤣

سخته 

هم اتاقی هم خیلی مهمه ، که هم فاز باشین یا حداقل هم کلاس و هم ترم که همو درک کنین 

در کل یکی از دوستان خوابگاهیم که قبل تر از من قبول شده بود یک حرف جالب زد 

گفت تو خوابگاه انقدر سعی نکن زندگی کنی فقط سعی کن زنده بمونی 

روراست باشم اگه رشتت ارزش داره یا علاقه داری رنج خوابگاهو به جون بخر و گرنه ارزش نداره

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

اها چه خوب مرسی عزیزمدر کل تو راضی هسی؟راجب خوابیدن چی؟ مثلا بچها لج نمیکنن لامپو خاموش نکنن؟ 🤣

بچه های اتاق ما خوبن

مثلا ما یکی از بچه ها زود میخوابه دیگه مجبوری برقو خاموش مبکنیم خودمون میزیم بیرون اتاق میشینم حرف میزنیم 

بستگی به بچه های اتاقت داره

بستگی داره هم اتاقیات خوب باشن یا نه

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

سخته هم اتاقی هم خیلی مهمه ، که هم فاز باشین یا حداقل هم کلاس و هم ترم که همو درک کنین در کل یکی از ...

بابا چرا اینطوری میگین

من توی دو تا دانشگاه خوابگاه رفتم خیلی هم بهم خوش میگذشت از خدامه خوابگاه بمونم با بچه ها میگیم میخندیم بیرون میریم سرگرم میشیم باهم غذا درست مبکنیم کلا آدم جوونی میکنه و خیلی چیزا یادمیگیره اتفاقا ممکنه خیلی از بچه های از جاهای دیگه ی کشور باشن از همونا آدم هزار تا چیز یادمیگیره خیلی تجربه ی خوب  و جالبیه

خوابگاه کجا رنج داره که بخواد انتخابش کنه یا نه همش خوش گذرونیه فکرشو بکن با دوستات هر روز باهمین