2777
2789
عنوان

کیا سنشون بالاتر از سن واقعیشون دیده میشه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 23 پست
عزیزم اونا نباید بهت اینجوری بگن و این بیشعوریشونو میرسونه ولی اگه میپرسن چند سالته و خودت میگی چند ...

من هیچوقت نمیپرسم چند میخوره

وقتی ازم میپرسن چندسالته و سنمو میگم جا میخورن میپرسن واقعا؟؟ و حتی بعضیا مستقیم میگن بهت بیشتر میخورد

یا مثلا یکی از آسناها که سن منو نمیدونست گفت خواهر من همسن توعه گفتم چندسالشه گفت ۳۵ 😐

من برعکس، سنم کمتر میزنه ..مخصوصا وقتی میگم بچه م ۲۲ ساله شه باورشون نمیشه ،حتی میرم خرید میفهمن میگن فک کردیم برادرته 😁 ...ولی اصلا خوشم نمیاد جای تو باشم ...هیکلت چطوره؟ من باشگاه که میرفتم واقعا سنشون زیادتر دیده میشده فک کن ده سال کوچیکتر بوده ن ..ولی خوب لاغرتر ها زیاددیده نمیشن مگه خیلی صورتشون شکسته شده باشه...حق داری ناراحت بشی ،من حتی یکی دوبار خواهر کوچیکم فک کردن از من بزرگترن یکیشون خیلی ناراحت شد ..به خودت برس یمقدار ،ازشون نپرسیدی از چه لحاظ این حرف و زدن ،اندام یا صورت ؟

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنهای قدیم‌ارایش نمیکردن‌ یه زن قدیمی همسایه ماهستش ۶۰سالشه ماشالا هنوز جوونه هم خوشکله هم لباس شی ...

نمیدونم که گفتم شاید زن های الان رنگ و وارنگ شدن جوون نشون میدن

طولی نخواهد کشید که لبخند خواهی زد 

نمیدونم که گفتم شاید زن های الان رنگ و وارنگ شدن جوون نشون میدن

هرچی بستگی ب خودزن داره  شای جوونای امروزی بااین مدل ارایش کردن تهش  یه مریضی داشته باشن من کلا اززنای قدیمی خوشم میاد چون چهرشون طبعیه

من برعکس، سنم کمتر میزنه ..مخصوصا وقتی میگم بچه م ۲۲ ساله شه باورشون نمیشه ،حتی میرم خرید میفهمن میگ ...

یه بار تو یه جمعی یادمه یکی از دوستام داشت از شوهرش میگفت که هیچوقت بهش توجه نمیکنه و از لحاظ احساسی سرده و اینا

بعد همون موقع یکی از دوستای دیگمون جلو جمع گفت وای نه حالا اتفاقا شوهر من خیلی اهل کادو دادن و بیرون رفتن و ایناست.

بعد مهمونی یادمه وقتی دوباره دورهم جمع شدیم چقدر راجع به بیشعوری اون یه نفر که وسط دردودلای اون دوستمون اومد گفت اتفاقا شوهر من برعکس شوهر توعه حرف زدیم

خواستم بگم به هرحال جامعه به آدمای بی فکر و فاقد شعور هم احتیاج داره تا باشخصیت ها و بادرک و شعورها مشخص بشن