2777
2789

انقدر بهم گفتن بالاتر از سنت نشون میدی اعتماد به نفسم له شده😑

کلا ۲۸ سالمه ولی فک میکنن حداقل ۷ ، ۸ سال بالاترم

شماها که سنتون بیشار نشون میده ناراحت نمیشین از اینکه بهتون میگن؟ واکنشتون چیه؟

مگه دست خود آدمه که بیشتر نشون میده خب چیکار کنم حالا😒 تیپ و استایلم و مدل مو ... همه چیم طبق مد روزه آرایشم نمبکنم زیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم‌ها گاون! 

فهمشون قد نمی‌ده که ژنتیک افراد متفاوته. میلیاردها انسان روندهای متفاوتی رو طی می‌کنند!

یکی ممکنه در ۱۸ سالگی سرش طاس باشه، یکی در ۳۰ سالگی ممکنه اطراف چشمش پر از خط و چروک باشه و این اصلا به معنی این نیست که این فرد بیماره یا پیره یا سن ظاهرش بیشتر از سنشه! بلکه نشون می‌ده تصور یک عده از نسبت ظاهر با سن و سال جهالت باره!

عزیزم اونا نباید بهت اینجوری بگن و این بیشعوریشونو میرسونه ولی اگه میپرسن چند سالته و خودت میگی چند میخوره ؟ اونا هم که علم غیب ندارن یه چی واسه خودشون میگن 

من در رابطه با پسرا اینجوریم ، شوهرم ۳۲ سالشه ولی رفیقاش همه بیست ساله و ۱۸ ساله ن ولی همه هیکلی و با کلی ریش و پشمن ازم میپرسن به نظرت چند سالمونه میگم ۳۰ 😑

منم ارایش نمیکنم میگن سنت بیشتر نشون میده فکر کنم دلیلش همینه

زنهای قدیم‌ارایش نمیکردن‌ یه زن قدیمی  همسایه ماهستش ۶۰سالشه ماشالا هنوز جوونه هم خوشکله هم  لباس شیک‌میپوشه