2777
2789
عنوان

کیست فانکشنال کیادارن

159 بازدید | 26 پست

مدتیه زیردلم همش دردمیکنه چندروز پیش سونوشکمی دادم نگفت کیست داری ولی دیروز که چهارده پریودم بود گفت کیست فانکشنال داری گفتم لازمه دارو بخورم گفت نه خودش دفع میشه چیز مهمی نیس دکترسونوخیلی دقیقه وهمه تعریفش میدن .ولی بنظرتون ببرم نشون دکترزنان هم بدم چندروز دیگه؟فعلادارم پمادواژینال براعفونتم استفاده میکنم.داروهای زیادی (دارواعصاب تیروییدکلسیم سفکسیم)طی روز استفاده میکنم میترسم دارو بده مشکل دیگه ای هم اضافه بشه شانس ندارم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیر شکم همیشه روغن سیاه دانه بزن جوشانده رازیانه برای سلامتی تخمدان هر شب مصرف کن فقط تو پریودی نخور ...

اصلانمیخورم کاکائو وقهوه . روغن سیاهدانه خوبه واقعا؟ رازیانه میخورم معده درد شدیدی میگیرم 

سعی کن شال دور کمر ببندی موقع ظرف و لباس پیش بند ببند لباس ات خیس نشن

آره یه مدت اهمیت نمیدادم موقع ظرف شستن همش شکمم خیس میشدالبته وزنمم رفته بالا شکمم بزرگتر شده میگن شکم بزرگ بشه  کیست به وجودمیاد  .وزنم ۷۵ قدم ۱۷۱

اصلانمیخورم کاکائو وقهوه . روغن سیاهدانه خوبه واقعا؟ رازیانه میخورم معده درد شدیدی میگیرم

میونی عرق رازیانه مصرف کنی یا جایگزین بومادران یا پنج انگشت بزاری حتما شیرین کن بخور روغن سیاه دانه یا بادام تلخ بله باید شکم پهلو گرم کنی هم تخمدان سرد شده هم رحم اندام میانی خانم همیشه مستعد سردی هست برای همین قبلا همیشه شال می‌بستند

آره یه مدت اهمیت نمیدادم موقع ظرف شستن همش شکمم خیس میشدالبته وزنمم رفته بالا شکمم بزرگتر شده میگن ش ...

سعی کن بعد هر وعده غذایی یک قاشق ترکیب ارده و شیره انگور بخوری تو پریودی هم غذایی مانند حلیم و آش و سوپ ها بخور ماهی لبنیات و ترشی تو پریودی ممنوع  حتی دوش هم کمتر کن رطوبت تو پریودی ۱۰برابر جذب میشه

برای عفونت اگه ترشحات سبز و زرد هست حتی کم دوشب یکبار ۲سی سی عسل تزریق کن

نه ترشحاتم سفید گاهی سوزش شدیدی دارم و بیرون خارش دارم کلوتریمازول استفاده کردم اثرنداشت چندشبه پماد بیوجرمسید(کلیندومایسین وکلوتریمازول) استفاده میکنم دکترنوشت  .سفکسیم ۴۰۰ هم میخورم . نمیدونم چرا بدنم به شیرینجات حساسه بااینکه قندخون ندارم یه مدت عسل وسیاهدانه میخوردم ناشتا عفونت گرفتم  .عسل خالی هم همینطورم یامربا یاکلا شیرینجات.

ممکن دیابت مخفی داشته باشه مهم این فهمیدی عسل هرشب به واژن تزریق کن با ترکیب مخلوط آب نمک و سرکه واژن شست‌وشو بده برای تقویت بدن و سیستم دفاعی هم سیاه دانه در حد یک قاشق چایخوری بخور اگه تو ترزیق واژن عسل نخواستی بزنی میتونی از کره آب شده استفاده کنی ولی عسل بهتره