بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا فک میکنی بچه پنج ماهه رو به جز مادرش که بهش شیر میده کسی دیگه میتونه نگه داره؟
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
بنظرت من دوس دارم بچمو ول کنم برم؟ از رو خوشی دارم این کارو میکنم؟؟
نه
ولی تو که صبر کردی لااقل یکی دوسال دیگم صبر کن
سخته ولی بچت گناهی نداره
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
میخوام بدونم من ببرم قانونی میتونم کاری کنم ک این مردک خرج بچه رو بفرسته ماه به ماه؟ چون مهریه و نفق ...
اره
ببرش نفقه بهش تعلق میگیره
از اقوام برد الان ماه به ماه پدرش ماهیانه میده مبلغش رو دادگاه تعیین کرد یه چیزیم خودش بیشتر میده
نه ولی تو که صبر کردی لااقل یکی دوسال دیگم صبر کن سخته ولی بچت گناهی نداره
نمیشه بخدا . میخوابه تا ۷ غروب بیدار میشه مث شاهزاده دستور میده میوه برام بیار کوفت برام بیار.بچم میره نزدیکش سریع شیگار میگیره دستش داد میزنه زود باش بیا اینو بردار میخوام سیگار بکشم . میگم برو سرکار میگ مریضم یبار میگ استرس دارم یبار میگ حوصله ندارم یبار میگ خوابم میاد . تو خونه خودمو بچم حبسیم . چی بشه هفته ای یبار تو ماشین ببره یه دوری بزنیم و برگردیم . اجازه بیرون رفتن ندارم اجازه ی اینک حتی چنجره رو باز کنم ندارم . عصبیه شدیدا . هزار بار مردمو کتک زده بار اخر از سر عصبانیت دوبار به یکی با ماشین زد و از روشم رد شد هرروز درگیر دادگاهیم . کنار این مرد عمرم داره به بدترین شکل میره
عضو گروه یک ستاره⭐ ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰ 💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸)