بچه ها ما با یه اقایی تازه اشناه شدم این اقا از لحاظ اخلاقی و مالی و خانواده دار بودن با اصالت و سرشناسنو هیچ مشکلی نداره فقط قیافشه که معمولیه و یکم چاقه خیلی کم ولی پسر خوبیه
من خودم توی انتخابام خیلی سخت گیر بودم و قیافم خوشگله همه بهم میگن حالا خودم برای این قیافه یکم مشکل دارم ونمیدونم باید چیکار کنم
از یه لحاظ موقعیت بسیار خوب و کامل در رفاه و از اونور از لحاظ قیافه به من نمیخوره واقعا من ازش خیلی سرم و همیشه همه دوستام فکر میکردن من تو روابطم با پسرای خوشگل و قد بلند و اینام که واقعا همبودم ولی این اقا رو نه و اینکه قدس از من بلند تره اما اونقدر قد بلند نیست
و یه مشکل خیلییی بدتر اینکه این اقا واقعاااا احساسیههه همش قربون صدقه میره و من خودم همچین شخصیتی ندارم و نمیتونم اینقد بهش محبت کنم اون همه توجهش به منه و این برای من بدهههه خیلی برام سختههه تو پیام یا حضوری من الکی قربون صدقه میرم ولی واقعا عوقم میگیره😂😬🤦🏻♀️
و اصلا در رابژه با محبت و قربون صدقه خیلی ضعیفم
همه پارتنرامم پذیرفته بودن ولی این اقا خیلی احساسیه
مثلا جوری بود که گفتم من هنوز حسی ندارم بهت و دوستانه طوره و نمیخوام الکی فربون صدقه برم ایشون گفت حتی الکیم بگو بهترکه نگی
کاملا با محبت و قربون صدقه میتونم تو مشتم بگیرمش ولی متاسفانه من از این جور شخصیتا نیستم
نمیتونم فیک بازی کنم