2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها ما با یه اقایی تازه اشناه شدم این اقا از لحاظ اخلاقی و مالی و خانواده دار بودن با اصالت و سرشناسنو  هیچ مشکلی نداره فقط قیافشه که معمولیه و یکم چاقه خیلی کم ولی پسر خوبیه 

من خودم توی انتخابام خیلی سخت گیر بودم و قیافم خوشگله همه بهم میگن حالا خودم برای این قیافه یکم مشکل دارم ونمیدونم باید چیکار کنم

از یه لحاظ موقعیت بسیار خوب و کامل در رفاه و از اونور از لحاظ قیافه به من نمیخوره واقعا من ازش خیلی سرم و همیشه همه دوستام فکر میکردن من تو روابطم با پسرای خوشگل و قد بلند و اینام که واقعا هم‌بودم ولی این اقا رو نه و اینکه قدس از من بلند تره اما اونقدر قد بلند نیست

و یه مشکل خیلییی بدتر اینکه این اقا واقعاااا احساسیههه همش قربون صدقه میره و من خودم همچین شخصیتی ندارم و نمیتونم اینقد بهش محبت کنم اون همه توجهش به منه و این برای من بدهههه خیلی برام سختههه تو پیام یا حضوری من الکی قربون صدقه میرم ولی واقعا عوقم میگیره😂😬🤦🏻‍♀️

و اصلا در رابژه با محبت و قربون صدقه خیلی ضعیفم

همه پارتنرامم پذیرفته بودن ولی این اقا خیلی احساسیه 

مثلا جوری بود که گفتم من هنوز حسی ندارم بهت و دوستانه طوره و نمیخوام الکی فربون صدقه برم ایشون گفت حتی الکیم بگو بهترکه نگی

کاملا با محبت و قربون صدقه میتونم تو مشتم بگیرمش ولی متاسفانه من از این جور شخصیتا نیستم

نمیتونم فیک بازی کنم

اگه ب دلت نیست ن خودتو الاف کن ن اونو بازیچه کنی لباسم ک میخوای بخری شاید جنسش عالی باشه ولی تا وقتی ...

یعنی میگی‌ نمونم ؟چشمامو ببندم بابت قیافش؟اینکه موقعیتش خوبه دوبه شکم کرده

نمیدونم میترسم کات کنم از این بهتر گیرم نیاد

ببین از لحاظ قیافه گیرم میاد قطعا ولی اینقد سرشناس که کل شهر بشناسنشونو پولدار و با خانواده باشه نه

یعنی میگی‌ نمونم ؟چشمامو ببندم بابت قیافش؟اینکه موقعیتش خوبه دوبه شکم کردهنمیدونم میترسم کات کنم از ...

خب قیافه عادی میشه

باید بین قیافه و پول و سرشناسی و ادم حسابی بودن یکیو انتخاب کنی

خب قیافه عادی میشهباید بین قیافه و پول و سرشناسی و ادم حسابی بودن یکیو انتخاب کنی

خب شما خوشگل باشی خیلیی و اون اقا معمولی روتون میشه باهم برین به فامیل نشون بدین؟

شما باشی کدومو انتخاب میکنی

میمونی یا میری

خب شما خوشگل باشی خیلیی و اون اقا معمولی روتون میشه باهم برین به فامیل نشون بدین؟شما باشی کدومو انتخ ...

خاهر اگ الان عکس اکمسو واست بفرستم فرار میکنی من خیلی ازش سرتر بودم ولی میخواستم باش ازدواج کنم

بستگی ب علاقه داره

الان من هرچی بت بگم برو ته دلت راضی نیست

ولی اگ میدونی مردیه ک بشه بهش تکیه کرد خیلی بهتره تا خوشگل باشه و مال همه باشه یا حسرت خیلی چیزا بمونه ب دلت برو پادشاهی کن

خاهر اگ الان عکس اکمسو واست بفرستم فرار میکنی من خیلی ازش سرتر بودم ولی میخواستم باش ازدواج کنمبستگی ...

ارههه منم بیشتر براهمین شک دارم چون واقعا پسر صاف و صادق و متهدیه 

نمیدونم شاید بمونم امیدوارم حداقل با خودم کنار بیام

و هرچی صلاحه اتفاق بیفته

با اینهمه احساساتی بودش چیکارکنم خواهر؟😂

کشته منو