2777
2789
عنوان

دوستم یه چیز قشنگی برام نوشت

140 بازدید | 10 پست

‏شب هنگام، تکه‌هاے شکسته‌ات را بهم بچسباט تا صبح בوبارـہ همانے شوے کـہ بوבی؛

قوی، استوار و شجاع....

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

نگفت جای ترک هارو چکار کنیم؟

نگفت ولی من میگم

میدونی داخل ژاپن وقتی چیزی میشکنه با  طلای آب شده بهم وصلش میکنن و بنظرشون اینطوری حتی زیبا  تر هم هست..

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا همینه.... سلام. عزیزم خوبی دخترم

وای  سلام خاله فدات شممم

وای سلام خاله فدات شممم

خدا نکنه دورت بگردم. 

معلومه کجایی؟ 😭😭😭کلی کردم فک. کردم نیستی. 

اشتباهئ دستم رفت لغوت زدم. هرچییم تگت میکردم نمیومد ی😥

خوشحال شدم دیدمت عزیزمی 😍😘😘 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

نگفت جای ترک هارو چکار کنیم؟

جاهای ترک خورده رو. با دوستای وصل کن. ـــ خیلی خوبن. 

یه دوست بجای همه دلشکستگاااااامی ارزه

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

خدا نکنه دورت بگردم. معلومه کجایی؟ 😭😭😭کلی کردم فک. کردم نیستی. اشتباهئ دستم رفت لغوت زدم. هرچییم ...

عه وای 

دوباره درخواست میدم عشقم 

والا خاله سایت روی روح روانم تأثیر گذاشته بود

عه وای دوباره درخواست میدم عشقم والا خاله سایت روی روح روانم تأثیر گذاشته بود

قربونت بشم. درکت میکنم.... 

حالا بهتری؟ دورت گشتم 💖💖

آنقدر  زیبا دوباره تکه های خودت را بهم بچسبان که بهترین شکل ممکن. را به خود بگیری زیبا ترین باشی....

راستی ته از کسانی که مرا شکسته اند.تشکر می کنم...

تو هم.همین طور از آنهاتشکر کن.....

چون اگه نشکنیم.نمیتوانیم خوب و عالی در بیاییم.....

من آیندهای ساخته ام.که گذشته در برابرش خواهد زد........