2777
2789
عنوان

کوبیدن از نو ساختن

103 بازدید | 4 پست

امروز بعد مدت ها پیج قدیمی اینستگرامم رو برگردوندم توی این پیج قدیمی هم کلاسی های دوران دبیرستان و فالو کرده بودم استوریاشون و دیدم همه کوبیده بودن صورتشون و از نو ساخته بودن همشون لباس پروتزی و فک زاویه دار اگه اسم کاربریشون نبود اصلا نمیشناختمشون

عکسا و فیلمای قبل از عمل های زیباییشون رو هم کلا از پیجشون پاک کردن یه لحظه احساس کردم که نرمال نیستم که تا حالا عمل زیبایی انجام ندادم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حد نیاز خوبه چون جامعه نچرالای زشتو قبول نداره منم پول ندارم وگرن بینیم نیازه یکم افتادس نوکش

انشالله که پولش جور بشه فرم بینی من خوبه زیر چشمام تیرس به فکرم افتاد برم زیر چشمام و پر کنم اینا رو دیدم احساس کردم از دنیا عقب موندم 

انشالله که پولش جور بشه فرم بینی من خوبه زیر چشمام تیرس به فکرم افتاد برم زیر چشمام و پر کنم اینا رو ...

اره عزیزم حتما انجام بده با کلاس باش روتین پوست انجام بده و باشگاه اینا ت اینده کمک کننده هستن هیکل خوب