2777
2789
عنوان

چرا صبح ها بیدار میشم یادم میاد حامله ام دنیا رو سرم خراب میشه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 30 پست
اگه هرروز صبح پامیشدی با ذوق میرفتی تست میزدی و منفی میشد شاید خوشحال تر بودیاگه از این دکتر به اون ...

اره بخدا اگه روزی۶تا امپول میزد جوری ک بدنش کبود میشد و دیگه جایی نبود که بزنه قدرمیدونست .....اگه دکتر با خنده بهش میگفت بیخیال نشد که نشد خودتون دوتایی عشق کنید اونوقت میفهمیدترس تنهاموندن و طعنه ی اطرافیان چه مزه میده شاید میفهمید .....

ایکاش هرچه زودتر ازاین خواب بیداربشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر به این نازی

تو رو خودت کار کن،مشکل از جنسیت بچت نیست

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خوشی زده زیر دلت،  

پاو برو دو رکعت نماز شکر بخون 

تو این اوضاع که اکثریت درگیر ناباروری ان 

تو راحت باردار شدی 

اون هم دوتا بچه هم جنس که باهم سازگاری بیشتری دارن 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
اره بخدا اگه روزی۶تا امپول میزد جوری ک بدنش کبود میشد و دیگه جایی نبود که بزنه قدرمیدونست .....اگه د ...

دقیقا گاهی اوقات ما قدر داشته هامون رو نداریم و ناشکری میکنیم 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خواهش میکنم ناشکری نکن

من وقتی فهمیدم بچه سومم هم دختره خیلی ناشکری کردم

بعد از به دنیا اومدنش تمام مشکلات عالم به سرم اومد تا یکسالگیش هزاران بار مردم و زنده شدم

بعدش کار خودم به بیمارستان کشید

من بخاطر نیش و‌کنایه مردم و خانواده همسرم خیلی ناراحت بودن و ناشکری زیاد کردم،

الان حاضرم هزار بار بمیرم یه خار تو دستش نره،

خداروشکر میکنم به خاطر وجودشون❤️❤️❤️

درسته ارزوی پسر موند توی دلم و‌خیلب بابتش حرف میشنوم اما اگر زمان برگرده عقب هرگز ناشکری های دوران بارداریم نمیکنم

استارتر حاضر بودم ماشین و خونه م و تمام طلاهام بدم اما یه پسر داشته باشم پس شاکر وجودش باش

خدا حفظش کنه و به سلامت بزاره بغلت❤️

یکی ب من بگه ساعت چنده الان؟مردشور گوشیم ببرن یا جلو میره یا عقب.. اصلا سرجاش نیس.ساعت خونه نخ هست ساعت گوشی هشت نمیدونم کدوم تنظیمه

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

خواهش میکنم ناشکری نکنمن وقتی فهمیدم بچه سومم هم دختره خیلی ناشکری کردمبعد از به دنیا اومدنش تمام مش ...

من بچه اولمم پسره دوست داشتم این دختر باشه😞ینی ارزوی دخترو ب گور میبرم چون دیگ بچه نمیخام بقیه هم مسخرم میکنن 😭

من بچه اولمم پسره دوست داشتم این دختر باشه😞ینی ارزوی دخترو ب گور میبرم چون دیگ بچه نمیخام بقیه هم م ...

کی تورو مسخره میکنه

خیلی بیجا کرده

از کجا میدونی دیگه باردار نمیشی

هیچوقت انقدر مطمین نگو دوتا بیشتر نمیخوام

خدا بهت دخترم میده عزیزم

ببین فاصله سنی پسرات خیلی کمه

خیلی خوبه هم جنس شدن

همزمان باهم بزرگ میشن

باهم حمام میرن

باهم یه مدرسه میرن

با هم بازی میکنن

باهم مثل دوقلو بزرگ میشن و کلی قراره لذت ببری

به وقتش خدا خودش یه دختر قشنگم بهت میده

الان راضی و شاکر باش

اینطوری فکر کن خیلیا الان ارزو داشتن جای من باشن اما خدا این لطف در حق من کرده پس قدردان خدا باشم

منم دعا کن قشنگم