2777
2789

والا منم لیسانس دارم ولی هیچ جای دنیا رو نگرفتم😐

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بسلامتی انشالله موفق باشن خب معلما نمیگن ک چه گلی بیارید منم یه شاخه گل طبیعی خریدم با تزیین مزیینمر ...

ممنون عزیزم

همچنین فرزند شما💕✨🫀

ن گل رو امروز باید ببرید

چون فردا رسما شروع کلاسای درسه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مگه لیسانس چیه!؟!! مگه داشتنش کار میاره یا تخصص!؟

حقیقتش بخوای خیلی از خانما ار لیسانسشون استفاده نمیکنن ولی به هرحال این حسی که من از عمرم بی هوده استان چرا نکردم و یه کاری برای خودم انجام دادم و یک ارزشی دارم و توی خودشون دارند

من مامانم فوق لیسانس برق دارند ولی استفاده نکردن ولی همیشه میگن این یه حس خوبی بهم میده که برای خودم تلاش کردم

حقیقتش بخوای خیلی از خانما ار لیسانسشون استفاده نمیکنن ولی به هرحال این حسی که من از عمرم بی هوده اس ...

مفهوم بیهوده بودن لزوما مدرک گرفتن نیست آدم می‌تونه خیلی تخصصی های دیگه یاد بگیره یا یه حرفه دیگه نه لزوما حتما و حتما طوطی وار مثل جامعه الانمون بره دانشگاه به ورق مدرک بهش بدن!

خب نداشته باشی ، شرایط درس خوندن داری شروع کن 

یا حوصله نداری ، برو خیاطی و آرایشگری و ..... مگه همه باید درس بخونن 

یه جور دیگه سرت رو گرم کن 

من الان تو ۴۳ سالگی میخوام فوق لیسانس بخونم ، چون چاره ای ندارم بخاطر کارم 

خدایا شکرت.
مفهوم بیهوده بودن لزوما مدرک گرفتن نیست آدم می‌تونه خیلی تخصصی های دیگه یاد بگیره یا یه حرفه دیگه نه ...

قطعا مسیر همه یکی نیست ولی خب یه چیزیه که خیلیا ترجیحش میدن

من خودم به شخصه وقتی یکی میگه من دیپلمم یه جوری میشم چون دانشگاه خودش یک رشد و توی اجتماع بودن برای ادم فراهم میکنه تا کسی که همش خونه بوده

قطعا مسیر همه یکی نیست ولی خب یه چیزیه که خیلیا ترجیحش میدنمن خودم به شخصه وقتی یکی میگه من دیپلمم ی ...

خوب به خاطر همینه میگم دید الانمون اشتباهه دیگه چرا باید با شنیدن دیپلم به جوری بشه آدم من این همه توضیح دادم بالا که به مدرک و این چیزا نیست .به انسانیت به عقل به شعور و معرفت و خیلی چیزای دیگه که باعث میشه یه آدم با شخصیت باشه نه مدرک.

خوب به خاطر همینه میگم دید الانمون اشتباهه دیگه چرا باید با شنیدن دیپلم به جوری بشه آدم من این همه ت ...

قطعا همش مدرک نیست

ولی خب تحصیلات هم مهمه چون همون تحصیلات هم روی شخصیت ادم تاثیر می‌زاره

قطعا همش مدرک نیستولی خب تحصیلات هم مهمه چون همون تحصیلات هم روی شخصیت ادم تاثیر می‌زاره

تحصیلات به هیچ عنوان رو شخصیت تاثیر نمی‌ذاره این خانواده و خود انسانه که شخصیتش و میاره نه لزوما خوندن یه رشته خاص تو هر دانشگاهی.