2777
2789

وقتی بچه بودم توی کارتون باب اسفنجی یکی از قسمتا برای چند ثانیه یه آهنگ بیکلام پخش شد که من عاشقش شدن اون لحظه الان بعد از اون همه سال پیداش کردم🫠😅

Orquesta Lírica de Barcelona La forza del destino: Overture

این، برای حدود چند ثانیه یه تیکه ازش پخش شده بود

بالاخره بعده این همه پیگیری پیداش کردم:]

اینقدر که برای این پیگیر بودم برای چیزای مهم زندگیم نبودم

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش منم اسم اون فیلمه که خانوادم تو ماهواره می دیدن رو یادم بیاد

۳ چهار سالم بود

ولی هنوز صحنه هایی از این فیلم یادمه

🇮🇷در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...🇮🇷

مبارکهههههمن. خودم یه آهنگی رو خوشم بیاد دوست دارم سریع پیداش کنم ولی بعضیاشون هر چقدر بگردی پیدا نم ...

تشکر🩷✨️

دقیقا

این از اونا بود هرکاری میکردم پیدا نمیشد

دیگه شانسی الان پیدا شد

معمولا اونایی که شناخته شده نیستن و یا خیلی قدیمین پیدا نمیشن یا سخته 

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

کاش منم اسم اون فیلمه که خانوادم تو ماهواره می دیدن رو یادم بیاد۳ چهار سالم بودولی هنوز صحنه هایی از ...

پس تو ام این حسو تجربه کردی 

یه صحنه هایی از یه فیلم یادته ولی نمیدونی چه فیلمیه چون سنت کم بوده 

من خودم پیدا کردم فیلمه رو😍

کاش منم اسم اون فیلمه که خانوادم تو ماهواره می دیدن رو یادم بیاد۳ چهار سالم بودولی هنوز صحنه هایی از ...

واقعا شانسیه پیدا شدنشون 

من دنبالم یه آهنگ عربی هستم که تندی داشت و کلمه انا تکرار میشد توش خوانندش یه پسر جوونه

خدا کنه پیداش کنی

وقتی دنبال یه آهنگ یا فیلمی بعده پیدا کردنش گوش دادن و تماشا کردنش خیلی بیشتر می‌چسبه 

پس تو ام این حسو تجربه کردی یه صحنه هایی از یه فیلم یادته ولی نمیدونی چه فیلمیه چون سنت کم بوده من خ ...

وای ارههه😂😭

حتی یه سری رمان هایی که میخوندم چند سال پیش

الان چند روزه دنبال یکیشم 

🇮🇷در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...🇮🇷

خدا کنه پیداش کنیوقتی دنبال یه آهنگ یا فیلمی بعده پیدا کردنش گوش دادن و تماشا کردنش خیلی بیشتر می‌چس ...

چند سال پیش تو گوشی خواهرم بود الان اصلا یادم نیست خواهرم نمیدونم یادش نمونده فقط آخر هر ریتم یه کلمه انا میگفت