2777
2789

۲۷ سالشه

تک فرزنده 

پدر مادر تحصیل کرده و بسیار با اخلاق و مهربون و اصیلی داره ایشون  

از لحاظ فرهنگی و اخلاق و کردار هم تا اینجا ویژگی منفی‌ای من ندیدم و هر چی دیدم احترام و خوش مشربی بوده 

پزشکه (تازه عمومی رو تموم کرده قصد داره برای تخصص بخونه) توی کار زیباییه در حال حاضر 

خونه داره توی منطقه پونک تهران و یه ماشین هم قیمت ۲۰۷ حدودا

یه موردی که یه خورده اذیتم میکنه اینه که صبح تا شب اکثر روزا کتابخونه هست ایشون چون داره برای تخصص میخونه و از طرفی پیگیر ازدواج و خواستگاری 

یکم نگرانم که خب تو این بلبشوی درس خوندن و امتحان میتونه مدیریت کنه ازدواجو؟ 

و مورد دوم هم اینکه ایشون خانواده اوپن مایند تری داره نسبت به خانواده من 

از لحاظ فرهنگ خانوادگی خانواده من مذهبی تر و متعصب ترن 

ولی خشک و بی انعطاف هم نیستن پدر مادرم 

به نظرتون مشکلی ایجاد میکنه این مورد؟

نظرتون چیه؟ 

ممنون میشم هر نکته یا راهنمایی و نقدی دارین بگین

(اینجا میگم چون مشورت لازمم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

7از 10

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

شرایط زندگی باادمی که درسش براش مهمه یکم‌متفاوته و باید ببینی میتونی کناربیای یانه،اوکی ای طرف مقابلت خیلی جاها نتونه بیاد چون درس داره یاسرکاره و... یا یکی رو میخوای تایم ازادش بیشترباشه

اون مورد تفاوت اعتقادی هم خیلی مهمه بهتره یه مشاوره پیش از ازدواج برید

۵ از ۱۰ 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌