2777
2789

قوز کردن خیلی بده من نمیتونم قشنگ صاف بشینم..دوس دارم صاف بشینم راه برم.قوز کردن باعث میشه شکم خط بی افته و بزرگ شه.و اینکه اندام زشت نشون داده بشه هم موقع نشستن و راه رفتن.راهکار شما چیه؟

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استخونها و ماهیچه ها رو محکم میکنه ستون فقرات و عضلات شکم و کمر وقتی ضعف داشته باشه قوز میکنی

اها مرسی عزیزم امتحان میکنم

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

[QUOTE=396019993]در بدترین حالت سه روز در هفته به مدت یک سال پیلاتس تاثیر موندگار داره البته بعد دو سه ماه تغییرات شر ...[/QUOTE

تو خونه انجام بدم درسته؟از گوگل ببینم؟

به اپ خوب یا مربی آنلاین خوب که به خودت آسیب نزنی

اا مرسی دربارش اگه یادم بمونه تحقیق میکنم