2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ما گذشت

نوشتی 18 سالته که چرا میگی ازت گذشت 

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

دیگه بخایم دوباره رزمی شروع کنیم ۳۰ سالگی شاید ی چیزی بشه ک فک نکنم

تو ک قبلا کار کردی بدنت اماده اس زودتر مسلط میشی درسته قهرمانا از بچگی شروع کردن ولی الانم دیر نیس اگه بخوای فقط ی رشته رو پیش بگیری مثلا بوکس یا کیک بوکس 4 سال نیاز داری بعدش میتونی برا مسابقات مبارزه کنی تا تیم ملی و تازه 22 سالته فقط همت میخاد

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

تو ک قبلا کار کردی بدنت اماده اس زودتر مسلط میشی درسته قهرمانا از بچگی شروع کردن ولی الانم دیر نیس ا ...

مصدوم هم هسم تمرین آنچنانی نمیتونم بکنم

سوال رزمی یا ورزشی داشتید در خدمتم   

مصدوم هم هسم تمرین آنچنانی نمیتونم بکنم

ای بابا 💔 

بعید میدونم به شما ربطی داشته باشهنه نمیدونه میخوای شماره شو بدم زنگ بزنی بگی خانم کارآگاه ؟

اقایون درخواست ندن ولی تو تاپیک هرچی دوست دارم با یه مرد دهن به دهن کنم و....عجیبی والا

شمارش واسه خودت من میخوام چکار تویی که باید تعهد داشته باشی نه من

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به فضل وکرمت شکر 🌷🌷🌷دوازده سال گذشت به اندازه یه چشم برهم زدنی خدایا منم به ارزوی مادر شدنم برسون😔

اقایون درخواست ندن ولی تو تاپیک هرچی دوست دارم با یه مرد دهن به دهن کنم و....عجیبی والاشمارش واسه خو ...

گفتم شاید لازم دونستی گزارش بدی که با پسرا شوخی میکنم ضمناً شما نگران تعهد من به همسرم نباش 

من ممکنه با آقایون شوخی کنم یا سر به سر بزارم چه تو تاپیک چه تو محل کار چه تو فامیل ولی از طرفی هم طوری برخورد میکنم که جرات نکنن پاشونو از گلیمشون درازتر کنن  

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

منم امثال تو نخود هر آش رو میبینم بالا میارم. سایت عمومیه هرکس نظرشو می‌تونه بگه تو سلبریتی هستی یا ...

سایت عمومیه میتونیم نظر بدیم نه اینکه گوه خوری

نظر با گوه خوری فرق زیادی داره

به شما چه ربطی داره کی چه وقت ازدواج میکنه

پیر پاتال چه مدل حرف زنع

سایت عمومیه میتونیم نظر بدیم نه اینکه گوه خورینظر با گوه خوری فرق زیادی دارهبه شما چه ربطی داره کی چ ...

میگن حرفو بنداز زمین صاحبش برمیداره حکایت شماست

لابد تو هم پیر و پاتال و تو خونه مونده هستی 

البته از تاپیک هات معلومه چرا به همه جات فشار اومده 

عزیزممممم جوش نزن شیرت خشک میشه یکی پیدا میشه تو رو بگیره بالاخره